Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sétálós, beszélgetős, kicsit...

Sétálós, beszélgetős, kicsit vásárlós programra bokacsizma és vastag kabát jó a mai koraestére?

Figyelt kérdés
Fél hét fele indulnék, 21:00 fele lennék itthon. Nyugat Dunántúlon élek, 14 foknál nem volt melegebb ma. A bokacsizma [link] kb ilyen, a kabát meg [link] 24/l

ápr. 26. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Mindjárt május van, meleg van, majndem 20 fok, ennyire el vagy tévedve?????
ápr. 26. 17:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Ez a kabát max akkor kell, ha viharos szél fúj nálatok, felmész vmi magas hegyre és órák hosszat folyamatosan a szabadban leszel. Délután és kora este meg fogsz sülni benne még akkor is, ha felétek tényleg csak 14 fok van.
ápr. 26. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Felesleges így beöltözni
ápr. 26. 20:09
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

Ha fázós vagy akkor jó.

Egyébként meg egy farmernadrág, sneaker és egy vastagabb pulóver nekem bőven elég lenne.

ápr. 26. 22:12
 5/8 anonim ***** válasza:
0%

Alig vártam hogy lekerüljenek ezek a cuccok,te meg beöltöznél téli kabátba?

Biztos nem venném fel,hogy hülyének nézzenek!!

ápr. 27. 06:08
 6/8 anonim ***** válasza:
48%
Senki nem néz hülyének valakit, mert melegen öltözik fel! Inkább azokra szólnak, akik úgy öltöztek, hogy elég esélyesen meg fognak fázni
ápr. 27. 18:46
 7/8 anonim ***** válasza:

A kabát az nekem már sok lenne, de a bokacsizmát simán felvenném így estére szoknyával/ruhával és harisnyával.. Nadrághoz azért már sok lenne a bokacsizma, úgy már túl "zárt" érzete lenne a lábaimnak...

37/n

máj. 1. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Meg akarsz sülni?
máj. 6. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!