Lányok ti mit csinálnátok, ha áprilistól szemptemberig kötelezővé lenne téve a haspóló?
Figyelt kérdés
ápr. 30. 08:47
1/11 anonim 

válasza:

Mikor kiirtad a kérdésed, nem gondoltál a konfekcióméreten kívül esőkre. Haspóló ekkora hassal...🤣🤣🤣🤣
A. Vennék rá/alá egy normál pólót
B. Nyakamba érő nadrággal viselném
C. Sálat, kendőt kötnék a derekamra
D. Anyáznék egész szezonban
2/11 anonim 

válasza:

Nem mennék utcára, vagy vennék alá/fölé valami mást, ami takar.
3/11 anonim 

válasza:

Április elején még igencsak hideg van, ez a hónap szeszélyes, az egészségemet többre tartom, mint a divathóbortot. Nyáron rendben van, mert meg van hozzá az alakom és legalább már 20 éve hordom. :)
4/11 anonim 

válasza:

Semmit.
A népek úgyis a 60 éves Kovács Pannika néni visszeres kötényhasát fogják nézni, nem az enyémet.
5/11 Metionin 

válasza:

Fizetném a büntit. Kánikulában simán felveszem de hadd döntsek erről én. Áprilistól szeptemberig nem megfelelő hozzá a hőmérséklet és arról se feledkezzünk meg, hogy nem mindenhová és mindenkinek megfelelő a cucc. Képzeld el az utcán a 80 éves néniket, a terhes nőket, a kövér csajokat, a striás kötényhasú anyukákat, krumpliszsák alkatú ötveneseket egyaránt haspólóban, így mennének melóba, suliba, mindenhová, fenomenális látvány lenne. Bírom, hogy amikor valaki elképzel egy ilyen "x ruhadarabot kötelezővé tenném minden nőnek" szituációt, elfelejti, hogy a szóban forgó nők nagy százaléka nem túl esztétikus az adott ruhadarabban.
6/11 Kíváncsi Kalandozó 

válasza:

Szerintem felesleges kötelezővé tenni. Lassan mindenkin haspólót látok enélkül is. Egymást utánozva lassan általános viseletté válik.
9/11 A kérdező kommentje:
> "Haspóló ekkora hassal..."
Szerintem nekem tetszene. Esztétikusnak tartom a szép pocakot. Nagy kár az is, hogy a strandon a duci lányok közül sokan félnek bikinit venni.
máj. 2. 19:57
10/11 anonim 

válasza:

Magas derekú nadrággal/szoknyával hordanám, azzal max 1-2 cm látszik ki, így egyébként is szoktam. Máshogy semmiképp, mert senki nem kíváncsi (és én sem vagyok) a nagy belemre, amivel kis hízás után 5 hónapos terhesnek néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!