Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mégis ki az aki ennyire...

Mégis ki az aki ennyire igénytelen?

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom itt a gyk-n illetve találkoztam is emberekkel akik heti egyszer cserélnek nadrágot, aztán persze csodálkozunk a szagok stb látványán a tömegközlekedésen. Vajon embereket mi visz rá arra, hogy egy hétig ugyanabban a nadrágban ücsörögjenek az irodában netán rosszabb esetben még otthon is, no meg a tömegközlekedésen?!

máj. 19. 13:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%

"szagok látványán"

Képzavaros vagy, a szagoknak NINCS látványa, azokat nem lehet LÁTNI, csak SZAGOLNI

máj. 19. 13:59
 2/21 anonim ***** válasza:
83%
Na várj, ha valaki nem izzadós, légkondis kocsival jár, légkondis melóba, akkor miért nem elég hetente váltania?
máj. 19. 14:03
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
Egy hétig is? Én három hétig is elhasználom ugyanazt a farmernadrágot. Hova mossak valamit, ami se nem büdös, se nem koszos?
máj. 19. 14:14
 4/21 anonim ***** válasza:
37%
Azért egy héten kellene venni minimum 2 db nadrágot, azért egy idő után szagosodik. Hiába tisztálkodsz rendesen.
máj. 19. 15:12
 5/21 anonim válasza:
76%

Miért ne lehetne 1-2 hétig hordani egy nadrágot?

Hány éves a kérdező?

máj. 19. 15:22
 6/21 A kérdező kommentje:
37
máj. 19. 15:23
 7/21 anonim válasza:
82%
Kérdező: te hány napig hordasz egy nadrágot? És hány nadrágod van? Nem kötekedni akarok, csak érdekel.
máj. 19. 15:25
 8/21 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy a te nadrágod egy-két nap után már koszos meg büdös, de hidd el, nem mindenkié olyan.
máj. 19. 15:39
 9/21 anonim ***** válasza:
74%
#8 nem koszos és nem úgy büdös, hanem csak használódott szaga lesz vagy hogy mondjam
máj. 19. 16:44
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem igénytelenség, ha nem büdös vagy koszos az a nadrág. Én gyakran cserélem, mivel vagy elkoszolom vagy beleizzadok.
máj. 19. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!