Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudok venni igazán vékony...

Hol tudok venni igazán vékony cipőt nyárra ?

Figyelt kérdés

Jelenleg westendet jártam körbe és még nem leltem olyat ami kellően vékony és jó lenne.

A tipik vászon tesi cipő típusok nem tetszenek nekem.

De viszont pár éve volt egy ilyennem.

[link]

Ez tök jó volt meg minden , csak már nem lehet kapni sajna .

máj. 20. 14:23
 1/3 anonim ***** válasza:
38%
Ha vékony nyári cipőt keresel, akkor valószínűleg vászonszandálokat vagy rendkívül könnyű vászoncipőket találsz. Ha nem találtál ilyet a Westendben, akkor próbáld meg az online áruházakban vagy a fizikai üzletekben. Online a legnagyobb választékot találsz, például Zalando, About You, Answear.hu, Decathlon, Amazon és E-bay-n. Fizikai üzletekben keress speciális boltokat, például vászoncipőkre specializálódott boltokat vagy Skechers, Vans és Converse üzleteket. Figyelj a "vászon", "len" és "könnyű pamut" kulcsszavakra, valamint a talp vastagságára. Online vásárláskor nézd meg a vásárlói véleményeket és a valós képeket, hogy jobb képet kapj a cipő vastagságáról és anyagáról.
máj. 20. 17:49
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézz mesh felsőrészes cipőket, puha talppal. Jellemző rájuk hogy könnyűek és össze vissza tudod csavargatni, mert a talpuk egyáltalán nem merev
máj. 20. 20:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt hiszem találkoztam ilyenekkel csak nem tudom mennyire tartósak.Nekem kicsit gagyinak tüntek.
máj. 25. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!