Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a kombináció érettségire?

Ez a kombináció érettségire?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Sokat gondolkodom az érettségi szóbeli ruha viseletén. Nálunk nincs komolyabb dresscode (esti tag.) így csak annyit kaptunk utasításban, hogy ünnepi alkalomhoz illően kell öltözni. Nálam igazából az ünnepi alkalom nem feltétlenül a fekete-fehér kombinációt jelenti, hanem sokkal inkább a világosabb színeket, amelyek nem a gyász feelinget keltik - csak nem tudom, hogy illik-e az alábbi kombináció?

Mit gondoltok a nem túl feszülős bézs farmer + fehér ing, barna cipő kombinációról?

2025. jún. 1. 16:11
1 2
 1/17 Noren1989 ***** válasza:
81%
Vélem, hogy nem a te ünnepi öltözködésedre gondoltak, mikor azt mondták, legyen az.
2025. jún. 1. 16:13
 2/17 A kérdező kommentje:
#1, Ez tény. 😂
2025. jún. 1. 16:14
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem ne farmer legyen.
2025. jún. 1. 17:24
 4/17 anonim ***** válasza:
13%
Esetleg ha ráveszel egy fekete zakót?
2025. jún. 1. 17:25
 5/17 anonim ***** válasza:
22%
Én egyberészes fekete ruhát veszek fel magassarkúval.
2025. jún. 1. 18:35
 6/17 anonim ***** válasza:
24%
Nem illő
2025. jún. 1. 18:45
 7/17 anonim ***** válasza:
36%

! Baromira nagy meleg várható! Szóval nem megy a zakó, úgysem bírnád ki benne.

Ami mindenképpen ELVÁRHATÓ, az a fehér ing vagy blúz. Ez a minimum.

Ha valami sima, egyszínű nadrággal, szoknyával veszed fel az már nem okozhat megrökönyödést. (A szoknya ne legyen szupermini!)

Legjobb persze a fehér inghez egy sötét színű, fekete vagy sötétkék alj, és nyilván nem edzőcipő, hanem valami sima lábbeli. (De ha drapp a nadrág, akkor sem fognak hazazavarni ... )

5: Semmi baj egy szolid egybeszabott fekete ruhával. Lányoknak sima, egyszerű sötét színű ruha igazán elegáns viselet. (Nem túl mini, nem túl kivágott, nem kisestélyi.)

2025. jún. 1. 18:56
 8/17 anonim ***** válasza:
0%

5ös vagyok.

[link]

Ilyet veszek fel.

2025. jún. 1. 19:50
 9/17 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem rendben lenne
2025. jún. 1. 19:55
 10/17 A kérdező kommentje:
Hát de én fiú vagyok... 😂😭 Bár ha gondoljátok, felveszem én a hosszú női ruhát is, ha azzal több pontot kapok a szóbelin majd. 😆
2025. jún. 1. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

A miniszoknya és magas sarkú kombináció jó egy bulira ?

Nem túl kihívó ez a kettő dolog együtt ? Melyiket váltsam szerintetek és mire amennyiben nem jó ?

Fehér blúzhoz outfit ötletek?

Sziasztok! Szeretném, ha a csinos fehér blúz az alapja lenne minden öltözékemnek, mert nagyon szeretem. Kérlek, adjatok ötleteket, hogy mivel kombináljam! ^^ 21 éves egyetemista vagyok.

Nyáron póló, rövid futónadrág kombináció utcára fiúknak? 22/f

Tudom, hogy volt már ilyen kérdés, csak én simán fel szoktam néha venni, ha olyan kedvem van. Néha látok másokat is így, Füreden nyaralok, ott is láttam többször. Kiváncsi vagyok, hogy ki hogy áll hozzá. Akinek nem szimpatikus a kérdés, ne válaszoljon!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!