Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért kell a lányoknak felvenn...

Miért kell a lányoknak felvenni zoknit ezekhez a fajta papucsokhoz?

Figyelt kérdés

Fazonra ilyen: [link]

Meg tudná valaki magyarázni ehhez miért szükséges zokni?

aug. 11. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
??? Ki szerint kell? Miért hiszel neki?
aug. 11. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszek:) Csak egyre gyakrabban látom ezt városban.
aug. 11. 18:49
 3/7 anonim ***** válasza:
81%
Tudod mit? Aki strandpapucsban mászkál a városban annak már mindegy, hogy hord-e hozzá zoknit vagy nem...
aug. 11. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
Én max igénytelen cigóknál látom ezt.
aug. 11. 19:01
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Jól teszik. Papucs mezítláb rohadt igénytelen. Csupa kosz lesz a láb, meg csúszkál az összeizzadt műanyagon.
aug. 11. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
53%
Szoktam ilyet látni én is, inkább sportoló-, (edző)táboros csapatnál van ez. Szerintem nem szeretnék, hogy a papucs miatt szutykos legyen a talpuk/lábuk, ezért húznak zoknit, ami szerintem csinos, egy fehér zoknival.
aug. 11. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Most épp az a divat. Millenialok nem szerették a szandálhoz, papucshoz a zoknit, Gen Z meg majdhogynem lábfóbiás, vagy követi a trendet (meg vannak az extra bacifóbok, akik egy pici városi sétálásnál mér 2 kilométernyi rétegnyi szutykok vizionálnak a lábukra). Ahol hallottam "rendes" indoklást, azt azt mondták, hogy a zoknival kevésbé csúszkál a talpa, ami kényelmesebb (amit el tudok hinni ilyen gumi strandpapucsnál).
aug. 14. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!