Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy tudnám betörni a bakancso...

Hogy tudnám betörni a bakancsomat?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem egy Steel 15 lyukas bakancsot használtan de nagyon jó állapotban és eléggé feltörte mint a sakramat mint a bokámat. Van esetleg valakinek valamilyen tippe vagy trükkje amivel könnyebben vagy gyorsabban be tudnám törni?

okt. 31. 00:38
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Olyat kell venni, ami már eleve jó. Betörni nem kell.
okt. 31. 07:43
 2/7 L.. István ***** válasza:
23%
Add el. De ha már mindenképpen hordani akarod akkor vastag zokni és fűzd szorosra.
okt. 31. 08:54
 3/7 anonim válasza:
79%
Az első vizes zoknival húzd fel egy kis ideig legyél benne, ha ez nem segít kicsit kalapácsold meg a sarkát ahol feltörte a lábad, nekem ez szokott segíteni.
okt. 31. 09:44
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Szépen lassan türelemmel. Sok türelemmel. Ahol érzed, hogy súrolja a bőröd, oda ragassz ilyen vízhólyagtapaszt. Túraboltokban és DM-ben találsz. Vastag zokni sem árt. Amíg nem töröd be, nem kényelmes, irritál valahol addig semmiképp nem szabad hosszú útra, munkába, bulizni, koncertre menni vele. Csak pár perces utakra, kis sétára, közeli boltba, meg ilyenek.

Az nem igaz, hogy betörtet kell venni, hiszen más lábán tört be, más a járása. Ha megnézed a saját lábadon is kicsit máshol hajlanak a bakancsok, nemhogy egy idegenén. Ezért nem szabad használtan venni, mert neked kell betörni.

Sokan esküsznek a dr.Martens wonderbalzsamra ami ápolja a bőrt.

okt. 31. 10:19
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Vettem volna újat csak ez fért bele a keretbe.
okt. 31. 10:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Értem, csak a használt bakancs azzal járhat, hogy feltörheti a lábadat ha nem vagy óvatos.
okt. 31. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Vastag zoknival vedd fel a bakancsot.
nov. 1. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!