Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hölgyek szerintetek gáz ha...

Hölgyek szerintetek gáz ha egy fiú nem hord alsóneműt? És mi a kedvenc alsónadrág típusotok?

Figyelt kérdés
nov. 1. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
86%

HA bárki - mindegy, hogy fiú, lány, nö vagy férfi - NEM HORD alsónemüt, az borzasztó igénytelenségre vall, ilyennel szóba sem szabadna állni senkinek.

A kedvenc tipus meg a TISZTA alsónemü. (Sajnos sok hímnemü lény képes egy hétig hordani ugyanazt)

nov. 1. 15:58
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Egyrészt nem kérek privát üzeneteket.

Másrészt ahoyg írtam, ilyen igénytelen valakivel nem állok szóba, ebböl következik, hogy NEm a pasimnál tapasztaltam

nov. 1. 16:07
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Nyilván hordjon mindig tiszta(!) alsóneműt.

(Nem kérek privátot.)

nov. 1. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
#4: nem sikerült megértened a különbséget a "nem hord" és az "alkalmanként nem vesz vel" között.
nov. 1. 20:08
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
én fiatal férfiként (21F) itthon sosem veszek fel alsónadrágot, sokkal kényelmesebb anélkül. Ha megyek valamerre, pl. bulizni, találkozni valakivel, munkahely, stb. akkor mindig hordok feszülős boxert. Alváshoz csak pólót veszek. Szerintem nem vagyok igénytelen.
nov. 2. 09:20
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
Jó lenne valami indoklást olvasni miért törölnek hozzászólásokat. :D Remélem nem pofára megy a szelektálás.
nov. 2. 11:35
 7/9 anonim ***** válasza:
25%

Ha nem hord alsót, az gáz.

A kedvencem pedig a férfi tanga. Lehet éppen másfajta is, az nem gáz, de a tanga jobban bejön.

nov. 2. 14:18
 8/9 anonim válasza:
100%
Itt elég nagy vita alakulhatott ki korábban. Nekem az a véleményem: Mivel a férfiak pisilés után nem mindig tudnak törölni, és nem lehet "kirázni" teljesen szárazra, ezért ez a nadrág belsejének vizelettel való elszennyeződését okozza hosszabb távon. Tehát ha valaki nem mossa a nadrágját minimum kétnaponta, akkor ez tényleg igénytelenség.
nov. 4. 08:35
 9/9 anonim ***** válasza:
58%
8: ezért tanítják már óvodás korban normálisabb helyeken a fiúknak, hogy húzzák hátra h.gggggyozás közben. persze nem csak fityma alól szivároghat ki h.gy, de sokat ront az is a helyzeten.
nov. 4. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!