Lányok szerintetek gázok ezek a farmer típusok? Szeretnék át térni erre a típusra a szük nadrág ról csak félek hogy nevetséges lennék benne.
nov. 3. 06:56
2/27 anonim 

válasza:

válasza:Dehogy gáz. Sokkal férfiasabb, mint a skinny.
3/27 A kérdező kommentje:
Szerinted az alját felhajtsam vagy hagyjam lógva rá a cipőre?
nov. 3. 07:25
4/27 anonim 

válasza:

válasza:#3 ezt már kérdezted. Akkor is leírtuk, hogy lehetőleg olyan hosszút vegyél, ami jó rád. Nem hajtanám fel a helyedben. Ha meg tényleg túl hosszú, akkor párezer forintért felvarrja neked egy varrónő.
5/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen sokat segítettél 🙂
nov. 3. 07:46
6/27 anonim 

válasza:

válasza:Nőként én a szűk nadrágot látom nevetségesnek, és egy fura férfitípust társítok hozzá gondolatban. Mivel normális felnőtt férfiak nem nagyon hordanak szűk nadrágot, elég bohócos.
A linkelt farmerek teljesen jók, annyi, hogy:
- a bokánál felgyűrődő nadrágszár csak a magas nagydarab férfiakon áll jól. Ha kisebb termetű, vékonyabb csontozatú vagy, mindenképp vágass le a hosszból egy szabónál. A cipőd nyílásáig érjen a szár, ne lógjon túl
- az első képen lévőnek elég csúnya színe van szerintem, de ez mondjuk szubjektív véleményem.
7/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ezt csak irány 🙂 csak azért hogy lássátok hogy milyen ez a tipus
nov. 3. 10:09
8/27 A kérdező kommentje:
179cm magas vagyok 89 kg nem vagyok pihe súlyos de nem is kővér de azt mondják vastag a csontom hát sok kollégám van aki könnyebb viszont kövér vagy ugyanannyi kg szerintem ez alkat úgy nem vagyok nád szál 🙂
nov. 3. 10:13
9/27 anonim 

válasza:

válasza:Mi ebben a gáz? Ezek teljesen normális farmerok. Nem valami extrém, fura szabású. Felnőtt férfiaknak meg ezerszer jobb is, mint az extra szűk. Szóval, ha nem vagy vékony kis tinifiú, akkor inkább ilyet hordj.
10/27 anonim 

válasza:

válasza:Az megvan, hogy ez a nem kövér vagyok hanem vastag a csontom, egy hülyeség?
Mutasson már valaki egy röntgen képet egy olyan emberről aki azért kövér mert vastagok a csontjai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!