Hol szoktatok 100% pamut zoknit venni?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok amire csak rá van hazudva, hanem aminek a hátoldalán is az van írva 100%, tapintásra is pamut.nov. 4. 13:32
3/10 anonim válasza:
Miért,izzad a lábad talán?Emiatt kérdezed?
4/10 anonim 

válasza:

válasza:Legutóbb a Deichmannban volt 100% pamut Puma zokni leárazva, be is táraztam belőle.
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Legutóbb a Lidl-ben. De amúgy kb bármelyik fast fashion boltban.
6/10 anonim 

válasza:

válasza:Hát én még csak neten és a dm-ben láttam 100%-osat, pedig mindenhol megnézem miből készül pontosan!
7/10 anonim 

válasza:

válasza:Nem szoktam 100% pamut zoknit venni, minimum van benne elasztán
8/10 anonim 

válasza:

válasza:A legtöbb azért nem 100%, mert valamennyi elasztán kell bele, hogy fent maradjon a lábadon.
10/10 anonim 

válasza:

válasza:Pont ez az a téma amit nem értek. Itt mindenki a 100% pamutot isteníti, na de akkor miért vesznek fel az emberek nejlon harit ha az meg műanyag?🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!