Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen stilus jon be a korombe...

Milyen stilus jon be a korombeli lanyoknak?

Figyelt kérdés
Szvl roviden annyi a kerdesem h nektek lanyoknak milyen stilus jon be? (16 eves vagyok) Most kezd beallni a stilusom. Streetwear ruhakat hordok. Baggy nadrag (oversized nadrag) illetve nagyon rakkattantam a Nike cuccokra. Nike pulcsim van polom is nadragom is cipom is stb... A kozeljovoben pedig egy jordant is szeretnek magamnak. Hajstilust is valtok az unalmas csak oldalt levagott tetejen kicsit levaggotbol egy konkretabbat szeretnek pontosabban texturalt mid fadet. Milyen erdekes h 1 ev alatt mennyire elkezdtem magamra figyelni hiszen ha pl a nyolcadik osztalyt vesszuk akkoriban abszolut nm erdekelt mikbe jarok. Szerintetek?

nov. 4. 21:06
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Ilyen agyatlan tömeg-birkák kifejezetten taszítóak szoktak lenni többnyire. Általában ők maradnak meg az alsóbb kategóriájú lányoknak, de nekik is csak ideig–óráig kellenek.
nov. 4. 22:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi jön be nekik? A vesszők és az ékezetek.
nov. 4. 23:13
 3/9 anonim ***** válasza:
79%

Ilyen proli tucatstílus semmiképp. Szeretem, ha egy fiúnak kifinomult stílusa van ez nálam elegáns, de nem koravènt jelent, pl galléros póló, chino nadrág, nem csak átlagos (fekete,szürke, sötétkék) fiúszínek.

16/l

nov. 5. 16:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok agyatlan es nm ertem a serto valaszokat csak egy kerdest tettem fel 3 valaszbol 1 normalisa kaptam mar amennyire. Miert tartod ezt prolinak?
nov. 5. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:
62%
Miért nem lehet ékezeteket használni? Aztán jönnek a félreértések pl a szárnyalással.
nov. 5. 18:03
 6/9 anonim válasza:
62%

szia, nekem változó mi jön be egy fiún, függ a testalkatától, a hajától, arcától... hordd azt, amiben jól érzed magad, akinek tetszeni fogsz, annak ezek ellenére fogsz tetszeni! <3

17/l

nov. 5. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem pl nem tetszenek ezek a baggy cuccok fiukon. Az tetszik (nem tudom a pontos nevét) ami nem is skinny jeans de nem is túl bő farmer nadrág. Illetve hozzá egy egyszerű póló, lehet akár egyszínű vagy márkás, tök mindegy. A cipő meg annyira nem érdekel csak ne legyen az az undorító 5 centis talpú nagy sportcipő. Inkább egy sima nike,adidas, air force pl.

A haj meg attól függ hogy neked mi áll jól. Ami egyáltalán nem tetszik az a fluffy, vagy a nagy bozót haj. De tényleg attól függ hogy neked mi áll jól, lehet itt mondani hogy buz cut stb ha egyáltalán nem áll jól rajtad. Ami mostanában divat fiatal fiúknál (nagy baggy cuccok, nagy bozót haj stb) szerintem nagyon undorító és nem férfias egyáltalán. 18/L

nov. 10. 17:31
 8/9 A kérdező kommentje:
Bozot haj alatt mit ertesz?
nov. 10. 18:37
 9/9 anonim ***** válasza:

8!

[link]

Mondjuk ezt

nov. 10. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!