Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tegnap láttam egy sötét...

Tegnap láttam egy sötét szőrme jellegű táskát egy férfin. Szerintetek egy srác hordhat ilyet? Lányok véleményére is kíváncsi lennék: szerintetek mennyire fura vagy mennyire elfogadható egy ilyen táska egy pasin?

Figyelt kérdés

Ilyen táska volt neki:

[link]

2025. nov. 30. 09:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%

Én leszarom, akár pink színben is hordhat ilyet

31n

2025. nov. 30. 09:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem zavarna ? nem gondolod, hogy nem fiúnak való ?
2025. nov. 30. 09:49
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Nem zavarna. Nem. Azt hord amit akar. Manapság ettől sokkal nőiesebb cuccokat is lehet látni pasikon.

Amúgy meg pl egy goth, emo stílusú pasin kimondottan vagány lenne ez a táska. A killstar márkának is vannak ilyen plüss táskái.

2025. nov. 30. 10:56
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Aki olyanokkal foglalkozik , hogy fiúnak való vagy sem, az maradjon a 100 évvel ezelötti cuccoknál, aki normális, az nem foglalkozik ilyen hülyeségekkel.
2025. nov. 30. 11:15
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Engem sem igazán érdekelne, én nem hordanám, az tuti.
2025. nov. 30. 11:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fura, ha a férjem reggel egy ilyet magára rittyente és csak pislognék, mint hal a szatyorban, de hát ha neki az tetszik, hordja
2025. nov. 30. 12:18
 7/11 A kérdező kommentje:

Mert őszinte leszek. Nekem is megtetszett. Hogy egy ilyen kis váltáskába menni, így télen.

Így akkor lehet be ruházok egybe

2025. nov. 30. 12:33
 8/11 Metionin ***** válasza:
100%
Nekem 8, ha ez tetszik neki. Túl rövid ideig élünk ahhoz, hogy ne olyan ruhában/hajjal/táskával stb. járjunk, amilyet szeretnénk.
2025. nov. 30. 21:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem bűn ronda ez a táska, akár nő akár férfi hordja.
2025. dec. 1. 08:19
 10/11 anonim ***** válasza:

Funkcionálisan jó?

Ha jó,akkor vigyed.

Én nem divtból veszek táskákat,hanem arra hogy használjam is ,birja amit akarok vele megoldani.

Ha pinkben lenne olyan,ami mindenféleképp kell,akkor azt venném.Ha szőrméset ,akkor meg azt.

Persze valszinű azért néznék inkább mást,mert a szőrmés koszolódik,elázik,szval megintcsak funkcionálisan szempontból elég rossz választás lenne,nekem.

Deha neked kell ne vergődj rajta

2025. dec. 1. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hordanátok bundát használt boltból?

Kaptam a bundát, nehéz elképzelni, hogy ez tényleg használtan került hozzám, de elég gazdag környéken van a bolt, ah egyetlen etikai ellenvetésem, hogy egy ilyen meleg kabát miért nem egy rászorulóhoz került, mert ez egy valamilyen karitatív szervezet. De most már...

Szőrme mellény tavaszra vagy inkább őszre?

Van egy bézs szőrme mellényem derékig ér nagyon csinos de nem tudom a mostani időben tavaszra nem lenne már túl sok? Alatta csak egy vékony cipzáras felső lenne Vagy inkább ez egy őszi darab?

Mennyit ér egy eredeti szőrme bunda?

Láttam sok helyen, hogy drágán adják őket, újonnan vannak 1-2 milliós árkategóriásak is. Ajándékba kaptam egyet, ami már régebbi, nem tudom milyen szőrme lehet, leginkább farkasnak tűnik. Elég nehéz, 3-4kg-ra tippelném. Nagyjából mennyit ér egy ilyen kabát?

Hol lehet budapesten szörös papucsot venni ?

Szőrmés papucsot keresek a nyárra

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!