Tegnap láttam egy sötét szőrme jellegű táskát egy férfin. Szerintetek egy srác hordhat ilyet? Lányok véleményére is kíváncsi lennék: szerintetek mennyire fura vagy mennyire elfogadható egy ilyen táska egy pasin?

válasza:Én leszarom, akár pink színben is hordhat ilyet
31n

válasza:Nem zavarna. Nem. Azt hord amit akar. Manapság ettől sokkal nőiesebb cuccokat is lehet látni pasikon.
Amúgy meg pl egy goth, emo stílusú pasin kimondottan vagány lenne ez a táska. A killstar márkának is vannak ilyen plüss táskái.

válasza:

válasza:

válasza:Mert őszinte leszek. Nekem is megtetszett. Hogy egy ilyen kis váltáskába menni, így télen.
Így akkor lehet be ruházok egybe

válasza:

válasza:

válasza:Funkcionálisan jó?
Ha jó,akkor vigyed.
Én nem divtból veszek táskákat,hanem arra hogy használjam is ,birja amit akarok vele megoldani.
Ha pinkben lenne olyan,ami mindenféleképp kell,akkor azt venném.Ha szőrméset ,akkor meg azt.
Persze valszinű azért néznék inkább mást,mert a szőrmés koszolódik,elázik,szval megintcsak funkcionálisan szempontból elég rossz választás lenne,nekem.
Deha neked kell ne vergődj rajta
Kapcsolódó kérdések:
Kaptam a bundát, nehéz elképzelni, hogy ez tényleg használtan került hozzám, de elég gazdag környéken van a bolt, ah egyetlen etikai ellenvetésem, hogy egy ilyen meleg kabát miért nem egy rászorulóhoz került, mert ez egy valamilyen karitatív szervezet. De most már...
Van egy bézs szőrme mellényem derékig ér nagyon csinos de nem tudom a mostani időben tavaszra nem lenne már túl sok? Alatta csak egy vékony cipzáras felső lenne Vagy inkább ez egy őszi darab?
Láttam sok helyen, hogy drágán adják őket, újonnan vannak 1-2 milliós árkategóriásak is. Ajándékba kaptam egyet, ami már régebbi, nem tudom milyen szőrme lehet, leginkább farkasnak tűnik. Elég nehéz, 3-4kg-ra tippelném. Nagyjából mennyit ér egy ilyen kabát?
Szőrmés papucsot keresek a nyárra
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!