Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon pizsamás benyomása van...

Nagyon pizsamás benyomása van ennek a szettnek?

Figyelt kérdés

Felvennétek hétköznapi viseletre?

Pl. elmenni ügyeket intézni benne, stb. Random hétköznapokon.

[link]

[link]

dec. 3. 00:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nem pizsis mindennapi melegítő.

Én egy bőrkabival rsetleg valami bakancsal felvenném stylingolva.

De magában is simán sétálnék benne az utcán ha amúgy ebben érzem jól magam.

Ügyet intezni attól függ mit intezek vagy mennyi idő. Ha komolyabb dologról van szó akkor lehet nem ebben mennék.

dec. 3. 01:29
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan nem mennék ilyesmiben utcára, max ki a kertbe vagy a teraszra. Nem csak láthatóan otthonra van kitalálva, de nem is szép.
dec. 3. 07:19
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Nekem ez végtelenül otthoni. Nem pizsama, de kizárólag otthon fetrengésre alkalmas.
dec. 3. 07:49
 4/11 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem utcára elég közönséges viselet, más kérdés, hogy ettől függetlenül lehet látni néhány nőt ilyen ruházatban.

Szerintem utcára ennél igényesebb viseletet is találhatnál - persze attól függ, mennyire szeretnéd, hogy a partiképes emberek igényesnek gondoljanak.

dec. 3. 13:08
 5/11 anonim ***** válasza:
58%
Ízléstelennek, közönségesnek, de leginkább olcsónak találom. Még pizsamának sem használnám.
dec. 3. 15:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Az.
dec. 3. 18:05
 7/11 anonim ***** válasza:
Igen. Önmagában is borzasztó, de bőrdzsekivel és bakanaccsal pedig nagyon szörnyű. Ezt sehogy nem venném fel utcára.
dec. 3. 19:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem pizsamás ez, inkább ilyen white trash egyenruha. Pláne azzal a Juicy felirattal.
dec. 3. 22:09
 9/11 hosszúhajú ***** válasza:
Nem pizsamás de határozottan otthoni szett szerintem. Otthonra klassz
dec. 4. 01:47
 10/11 Metionin ***** válasza:
Nem pizsamás de utcán olyan csajokon szoktam hasonlót látni, akik a tipikus "21 évesen 3 gyerekem van és várom a családit" típus. Mindenesetre ez otthoni cucc.
dec. 4. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!