Lányok..!!..Ki milyen nadrágokat szokott hordani? Mi a fontosabb tényező nálatok a kényelem vagy a divat? Feszülős vagy lezser? Meddig érhet fel a dereka?

válasza:

válasza:Nem igazán érdekel a divat, azt hordom ami nekem kényelmes és nekem tetszik.
Skinny farmer, otthonra leggings. Sporthoz túranadrág vagy ilyen sport leggings.
Nyárra a "normál" derékmagasságot preferálom, télen a magas derekút.

válasza:Én a bő szárúakat preferálom, akár teljesen bő, akár trapéz, mert a vállam picit szélesebb, mint a csípőm és én ezzel egyensúlyozom, másrészt viszont kényelmesebb, mint a szűk nadrágok.
Plusz számomra pl. egy cicanadrád borzasztóan igénytelennek hat, pláne utcán hordva.
A derék rész majdhogynem mindegy, viszont az ilyen bővebb fazonoknál, mint amilyeneket én is hordok általában magasabb a derék.

válasza:Én pl. nem láttam még senkit, akinek ezek a baggy gatyák jól állnának, pláne nem 6 mérettel nagyobb felsőkkel párosítva. Elképzelhetetlennek tartom, hogy ilyet valahha is felvegyek.
Skinny farmert és leggingset hordok, ezutóbbit hosszított felsőkhöz szoktam felvenni házon kívülre, úgy a sheggem se lóg ki. Tény, hogy elég sokan tartják igénytelennek a leggings utcai viseletét, de sokkal pocsékabb lenne az életem, ha ez engem érdekelne.

válasza:

válasza:Leggingset én csak itthon, vagy sportoláshoz veszek fel. Nincs semmi bajom azokkal akik hordják. Én szégyellősebb vagyok vagy nem tudom, nekem normál utcai viseletként fura lenne...
Nadrágokból faremereket hordok. Szabásban nincs külön preferenciám. A mai napig hordok skinnyt és baggyt is. Váltogatom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!