Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hordanátok ilyen cipőt?

Hordanátok ilyen cipőt?

Figyelt kérdés
[link]
febr. 4. 23:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
aki ilyet hordana annak “ízlésficama”van,de nagyon😵‍💫👎
febr. 5. 15:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha van választásom akkor biztosan nem.
febr. 5. 15:55
 13/17 A kérdező kommentje:
Pesten amúgy hordanak ilyet az emberek? vidéken nem láttam még.
febr. 5. 18:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg az árát és rá fogsz jönni, hogy egyáltalán ki hordhat ilyet. A márka hivatalos oldalán megtaláltam 1095 EUR (Ezer-kilencvenöt Euró). A mai napi (2026.02.05.) MNB EUR árfolyam 379,31 Ft -> 415 344,-Ft (azaz négyszáztizenötezer-háromszáznegyvennégy Ft).

Szintén a mai napon (2026.02.05.) kérdeztem le az KSH átlagbér adatait ( [link] ) ebben a 2025. I-III negyedévi adat szerepel még csak (IV. negyedév a mai napon 18:23-kor még nincs ott). Ez alapján a hazi nettó átlagbér 475 978,-Ft.

A két adatot elég csak összehasonlítani. Ez a cipő közel egy havi átlagbérnek megfelelő összegbe kerül... (a nettót kell ilyenkor nézni, mert az az amit ténylegesen kézhez kap a dolgozó).

Azért ebből látszik, hogy nem lesz túl sok ilyen a pesti utcákon sem...

febr. 5. 18:25
 15/17 anonim ***** válasza:
nem
febr. 6. 15:57
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem tetszik, de láttam már rosszabbat is. Nem szoktam Pesten látni ilyen cipőt másokon sem.
febr. 10. 21:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi a franc ez? Olyan mintha egy vasaló megdugott volna egy cipőt és ez lett belőle.
febr. 15. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!