Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jöhet még valaha divatba a...

Jöhet még valaha divatba a zokni-szandál kombináció?

Figyelt kérdés
Vagy ez egy olyan divatbűn, ami mindig is bűn marad, míg világ a világ? Neked mi a véleményed?

febr. 14. 19:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
nem voltál még az Oktoberfesten (vagy akármelyik Festen) gondolom:D
febr. 14. 20:04
 2/15 anonim ***** válasza:
96%
Tekintve, hogy az agyig érő kilógó fehér sportzokni, sőt a papucs-zokni sem ciki, előbbi még divatos is, bármit el tudok képzelni. Ezekhez képest szvsz a szandál-zokni sem gázabb.
febr. 14. 20:08
 3/15 anonim ***** válasza:
97%
Remélem nem.
febr. 14. 21:59
 4/15 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem semmivel nem gázabb mint télen az UGG papucs, fehér zokni/bokazokni, cicanadrág kombó.
febr. 14. 22:22
 5/15 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ku&va gáz. Messziről lerí a tipikus magyar igénytelenség: begombolt, kitűrt ing, terhes has, rövidnadrág, magasszárú zokni, szandál. Külföldön is egyböl észre veszed, hogy ez egy tróger magyar viselet.
febr. 14. 23:10
 6/15 anonim válasza:
64%

Én mindig így szoktam mert így kényelmes leszarom hogy divat-e!

Mezítláb nem megyek mert a lábam koszos lesz.

febr. 15. 00:15
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
A divatnak valójában nincs sok köze az esztétikus megjelenéshez, szóval természetesen elképzelhetető, hogy divatba jön, de attól még ugyanúgy szarul fog kinézni.
febr. 15. 01:22
 8/15 anonim ***** válasza:
60%
Értem én, hogy gőzgép, de mi hajtja? Egyszer valaki elmagyarázhatná nekem, hogy miért ciki a zokni-szandál kombó! Mert annál értelmesebb magyarázatot, hogy "csak mert az" még nem hallottam!
febr. 15. 06:46
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

ma 06:46

mi hajtja? az épeszű logikus gondolkodás. mi a faxnak veszel szandált ha úgyis zoknit húzol? a szandál lényege hogy szellőzzön a lábad, nem?

febr. 15. 07:56
 10/15 anonim ***** válasza:
32%
ja: és emellett marha xarul néz ki, esztétikailag katasztrófa.
febr. 15. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ez a kombináció érettségire?

Sziasztok, Sokat gondolkodom az érettségi szóbeli ruha viseletén. Nálunk nincs komolyabb dresscode (esti tag.) így csak annyit kaptunk utasításban, hogy ünnepi alkalomhoz illően kell öltözni. Nálam igazából az ünnepi alkalom nem feltétlenül a fekete-fehér...

A miniszoknya és magas sarkú kombináció jó egy bulira ?

Nem túl kihívó ez a kettő dolog együtt ? Melyiket váltsam szerintetek és mire amennyiben nem jó ?

Fehér blúzhoz outfit ötletek?

Sziasztok! Szeretném, ha a csinos fehér blúz az alapja lenne minden öltözékemnek, mert nagyon szeretem. Kérlek, adjatok ötleteket, hogy mivel kombináljam! ^^ 21 éves egyetemista vagyok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!