Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen eseményre tudnátok...

Milyen eseményre tudnátok elképzelni egy ilyen cipőt? Hétköznapokra hogy lehetne egyszer-egyszer beilleszteni, hogy ne legyen túlzás?

Figyelt kérdés
[link]

febr. 19. 22:27
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Fétis party, koncert
febr. 19. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Viccből bárhova. Érettségi, felvételi, job interview, utcasarok
febr. 20. 03:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Komoly kérdés.
febr. 20. 08:23
 4/8 anonim válasza:
82%

Ha extrém stílusod van, és nem akadályoz munkában/suliban, akkor belefér, de basic farmer-pólós lányként nem igazán.

Elegáns, de nem állásinterjús elegánsnál meg lehet jó szerintem.

febr. 20. 08:28
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Az a baj, hogy erős cipőfétisem van, szóval én bárhova. ☺️

OK, munkahelyre biztos nem, ott azért furcsán néznének, de azon kívül simán.

A múltkor is láttam egy idősebb (50 körüli) nőt totál mangának beöltözve, olyan nagyon kawai, cuki cuccban, hasonló cipőben. Nagyon adta.

Amúgy baromi édes ez a cipő, fehér harisnyával tudnám igazán elképzelni.

Azt nem mondom, hogy nem feltűnő, de épp ez benne a pláne.

Szerintem nem is az a legnagyobb kérdés, hogy milyen alkalomra, hanem inkább az, hogy milyen ruhához? Mert ez egy tök hétköznapi gönchöz nem annyira passzol. De mondjuk egy kawai, cutecore stílushoz viszont nagyon is.

Megtaláltam itthon pirosban is, de ezek közül majdnem mind kéne 🤭:

[link]

febr. 20. 16:26
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon ronda, nem vennem fel sehova.
febr. 21. 09:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelmezbál, mondocon, ilyesmi stílusú buli
márc. 4. 21:55
 8/8 anonim ***** válasza:
49%
A formája ocsmány dízszítése renkívül ízléstelen .Hétköznapokra? Csak valami karneválra szerintem.
máj. 13. 05:55

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek most már reggelente túlzás lenne motoros fazonú bőrdzsekit felvenni? F

Tavasszal azt hordtam, elég hideg reggelek is voltak. Mostantól sok lenne, el lehet rakni őszig?

Tangás fürdőruhát felvehetek wellnesshez, ha kollégákkal megyünk? Vagy túlzás?

Ilyen év végi bónuszként kaptunk egy hosszú hétvégés wellnesst, ma indulunk. Hatan megyünk, 4-en lányok és két pasi. (24/n)

Szerintetek ez mennyire "túlzás" strandra?

Tizenéves lány ilyen brazil bikini alsós fürdőruhát szerintetek felvehet?Szülők ti mit gondoltok erről?Enegdnétek a lányotoknak?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!