Műbőr dzseki élettartamát valamilyen ápolószerrel meg lehet hosszabbítani?
Sajnos egy idő után szétmállik.
És van még két gyönyörű műbőrkabátom de nem szeretném ha azok is szétmálnának a szekrényben.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én eleve rocker vagyok de attól tartok hogy a 15 soros vörös steel bakancs és a terepnadrág/fekete farmer miatt azt fogják hinni hogy skinhead vagyok, mit kéne változtassa hogy ne hidjék azt, hosszú a hajam is meg van pár bandás póló is.
Az alábbi három bőrdzseki közül melyik lehet a legjobb egy 34 éves férfinak?1. 2. 3.
Szóval a 90-es években nagy divat volt a bomber dzseki ami az eredeti amerikainak a jó minőségű hamisitványa meg alternatív körök is hordták és biztonsági őrök is mivel meleg volt és könnyű abban az időben Először az Alpha Indrustries kezdte el gyártani majd a...
Mi az átlagosan leggyakoribb a szekrényedben, ha nézel minden farmer anyagú cuccot?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!