Hol lehet kapni kölnivízt vagy ruha illatósítót?

válasza:Elöször is kölnivizEt.
Másodszor remélhetöleg sehol, borzasztó, amikor valaki büzlik valami illatszertöl

válasza:Nem tudom a kérdezőnek mi okból lenne erre szüksége, de ha egyszer ezt szeretné, vagy erre van szüksége, akkor miért ne?
Dédanyám - amikor kisgyerek voltam - már idős asszony volt és állandóan átható szappanos levendula illata volt, amikor megölelt. Annyira pofán vágott ez a szag, hogy még most is az orromban van. Egyszer vele voltam, amikor vette a nagy üveges kölni vizet, nem ilyen 250 ml-est, hanem literes és szinte mosakodott vele (természetesen fürdött is), öntött a tenyerébe és kente a nyakára, karjára. Öregszag ellen használta.
A kérdésre visszatérve, nem tudom, hogy lehet-e még kapni. Talán valami testpermet lehet, ami megfelelne neked. Ruhára pedig textil frissítő.

válasza:

válasza:#3 az fel sem merül, hogy rendszeresen mosakodj?
A kölni + szarszag pusztítóan undorító lesz amúgy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!