Mit gondoltok, ma igénytelenségnek számít flip-flop papucsban járni, vagy csak egyszerűen nem divatos?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Amikor gyerek voltam, keresztanyám szüleinél nyaraltam Sátoraljaújhelyen, bent a városban, egy kicsi kertes házban, valami óriási árok mellett. És akkor jártunk ilyen papucsban a városba a boltba nyáron. Kb 500 méterre max.
Azóta egyszer voltam ilyen papucsban, amikor korházba vitt a rohammentő, és másnap kiengedtek.
Papucs volt rajtam, abban mentem a parkolóig..

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Rég láttam már ezt a fazont ilyen bordás anyaggal, pedig régebben nagyon szerettem. Ti felvennétek utcára is?Sima pántos melltartó is jó alá?
Amit mondjuk egy tini is hajlandó felvenni, és nem panaszkodik benne.
Milyet vegyek?
Akármilyen szép sapkát nézek, max. 56-57 cm-es fejkörméretre valók és mindegyik szűk az én fejemre, mert 2-3 cm-rel bővebb még kellene, így mindig kényelmetlen sapkákat hordok és már nagyon elegem van! :( Nagyfejű vagyok nő létemre, de akkor is szeretnék kényelmes...
Nem igazán értem mi ez az őrület, én egy hosszú (maxi) beszerzésén gondolkozom. Mennyire trendi egy ilyen fazonú ballonkabi?
Tetszik Vinteden egy Y2K stílusú ruha,szerintem valóban a kétezres években készült, akkor voltam fiatal. Most újra divatba jött ez a stílus. 44 éves vagyok, de harmincasnak szoktak nézni. Megvegyem? Tartok tőle,hogy látszódik rajta, hogy régi. Nem akarok ódivatúnak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!