Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok, ma igénytelensé...

Mit gondoltok, ma igénytelenségnek számít flip-flop papucsban járni, vagy csak egyszerűen nem divatos?

Figyelt kérdés
Néhány éve nők, férfiak rengetegen hordták különféle változatait, szinte mindenhova abban mentek. Kényelmesnek, szexisnek gondolták. (nem volt éppen az, de ez magánvélemény) Ilyen nyitottban nőkön most inkább tangaszandált, férfiakon túraszandálokat lehet látni, illetve az uniszex Birkenstock papucsokat, meg a mostanság hódító, egy szál zsinórral felkötözgetős huarache szandál modernizált típusait.

márc. 18. 14:24
 1/9 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem simán nem praktikus a papucs utcára. Se a tangás se a sima.
márc. 18. 14:28
 2/9 anonim ***** válasza:
80%
AZ mindig igénytelennek számított
márc. 18. 14:43
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
Inkább nem praktikus a papucs utcára hosszú távon, mert nem tartja elég stabilan a lábat. Szandál szerintem teljesen oké, én is azt hordok nyáron fiúként.
márc. 18. 15:00
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Tavaly nyáron kizáròlag tangás papucsot tudtam hordani, ha kimentem. Terhesség miatt más nem jött fel a lábamra és még így is jòl belevágott a lábamba. Ebben az esetben hordanám, egyébként inkább szandált hordok nyáron, valahogy tanga papucsban nem érzem magam komfortosan utcán, de prolinak, cikinek sem mondanám.
márc. 18. 15:24
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

Amikor gyerek voltam, keresztanyám szüleinél nyaraltam Sátoraljaújhelyen, bent a városban, egy kicsi kertes házban, valami óriási árok mellett. És akkor jártunk ilyen papucsban a városba a boltba nyáron. Kb 500 méterre max.

Azóta egyszer voltam ilyen papucsban, amikor korházba vitt a rohammentő, és másnap kiengedtek.

Papucs volt rajtam, abban mentem a parkolóig..

márc. 18. 17:17
 6/9 anonim válasza:
52%
Nem igénytelenség. Nyáron teljesen megfelelő.
márc. 18. 18:31
 7/9 anonim ***** válasza:
60%
Van egyfajta flegmaság a viselőjükben, ami tetszik. Nem igénytelenség, viszont a lábnak nem tesz jót, az 100%.
márc. 18. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igenytelen, de a sima is
márc. 20. 23:37
 9/9 anonim ***** válasza:
35%
Hat en utalom ha egy ferfin szandal van, plane turaszandal… kb altalanos elsoig elviselheto max also tagozatban 😆 de en 7-8 ev felett a fiamra se adnam. Szerintem ritka ocsmany. 100x inkabb akarmilyen papucs (nem birkenstock) vagy edzocipo.
márc. 21. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Ez a fazon divatos még?

Rég láttam már ezt a fazont ilyen bordás anyaggal, pedig régebben nagyon szerettem. Ti felvennétek utcára is?Sima pántos melltartó is jó alá?

Milyen divatos téli sapkák vannak?

Amit mondjuk egy tini is hajlandó felvenni, és nem panaszkodik benne.

Hol lehet nagy fejre való női téli kötött akril sapkát venni??

Akármilyen szép sapkát nézek, max. 56-57 cm-es fejkörméretre valók és mindegyik szűk az én fejemre, mert 2-3 cm-rel bővebb még kellene, így mindig kényelmetlen sapkákat hordok és már nagyon elegem van! :( Nagyfejű vagyok nő létemre, de akkor is szeretnék kényelmes...

Kinek mennyire tetszenek a jelenleg divatos “cropped” (rövid) ballonkabátok?

Nem igazán értem mi ez az őrület, én egy hosszú (maxi) beszerzésén gondolkozom. Mennyire trendi egy ilyen fazonú ballonkabi?

Megvegyek egy Y2K stílusú ruhát, ha idősebb vagyok?

Tetszik Vinteden egy Y2K stílusú ruha,szerintem valóban a kétezres években készült, akkor voltam fiatal. Most újra divatba jött ez a stílus. 44 éves vagyok, de harmincasnak szoktak nézni. Megvegyem? Tartok tőle,hogy látszódik rajta, hogy régi. Nem akarok ódivatúnak...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!