Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tavaly egyszerűen meguntam a...

Tavaly egyszerűen meguntam a sneakerek viselését, mindenki kb ugyanaz stb, próbálok egy új stílust kitalálni magamnak, ami én vagyok. Feltöltöttem két képet, ez már az idei nyári szettem volna kiváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek?

Figyelt kérdés

márc. 29. 14:28
 1/5 A kérdező kommentje:

Képek:

[link]

[link]

márc. 29. 14:29
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Ritka gagyi az egész megjelenésed
márc. 29. 16:23
 3/5 anonim válasza:
Szerintem ez már a másik véglet. Én úgy gondolom hogy a Bugatti márka elég kifinomult megjelenéssel is tud bírni, nézz szét, hátha. A szandál ma már egész ódivatú számomra.
márc. 30. 10:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Eleg noies
márc. 31. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:

XD

Legalább másik két kategóriában ki voltak már rakva ezek a képek :D

ápr. 3. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

A bugyi és a bugyogó az ugyanaz a ruhadarab, csak valaki így hívja, valaki meg úgy?

Amikor női fehérneműkről beszélnek akkor mindig a "bugyi" szó kerül elő. A bugyogó-t csak nagyon ritkán használják. A két dolog ugyanazt jelenti, vagy a bugyogó az másfajta ruhadarab mint a bugyi?

Ugyanaz a színű Converse?

Sziasztok!Beruháznék egy sötétpiros conversebe. Azonban az eredeti weboldalon a "sötét piros" nevét viselő szín nekem lilásnak tűnik. Lehet hogy itt a fotó a baj, de nem szeretnék úgy rendelni, hogy a színben nem vagyok biztos. Illetve más weboldalakon is...

A Fjallraven termékeket ugyanaz a proli réteg szólja le aki az iphoneoket is? Vagyis akik nem engedhetik meg maguknak ezért alázzák mindenhol a...

Nekem pl. van a hegyekbe egy Raven 28 ami két éve tökéletes az egyetemre és a városba pedig egy Kanken laptop 17. A következő pedig a válltáskájuk lesz és a téli sapka. Mondjuk érdekes, hogy ma már csak Budapesten látni viszonylag többet a márkából.

Én nem látom jól, vagy a két képen tényleg nem ugyanaz a ruha van?

A baloldali zsebnél a cipzár hogyhogy nem lászódik? Illetve a középen lévő másik irányba 'fordul'

Ha valaminek lemegy az értékelése, online vásárolható ruhának, akkor az még ugyanaz, mint régen (mert már rendeltem olyat), vagy már valami mást...

Rendeltem Amazonról egy nadrágot, már hordom/mosom egy ideje, és ez a legjobb nadrág, amihez dolgom volt már sok éve. Fel is mentem, hogy rendelek még 2-t más színekben is, és azt látom, hogy megzuhant az értékelése. Mikor válogattam, akkor bőven 4 csillag felett volt,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!