Tavaly egyszerűen meguntam a sneakerek viselését, mindenki kb ugyanaz stb, próbálok egy új stílust kitalálni magamnak, ami én vagyok. Feltöltöttem két képet, ez már az idei nyári szettem volna kiváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek?

válasza:XD
Legalább másik két kategóriában ki voltak már rakva ezek a képek :D
Kapcsolódó kérdések:
Amikor női fehérneműkről beszélnek akkor mindig a "bugyi" szó kerül elő. A bugyogó-t csak nagyon ritkán használják. A két dolog ugyanazt jelenti, vagy a bugyogó az másfajta ruhadarab mint a bugyi?
Sziasztok!Beruháznék egy sötétpiros conversebe. Azonban az eredeti weboldalon a "sötét piros" nevét viselő szín nekem lilásnak tűnik. Lehet hogy itt a fotó a baj, de nem szeretnék úgy rendelni, hogy a színben nem vagyok biztos. Illetve más weboldalakon is...
Nekem pl. van a hegyekbe egy Raven 28 ami két éve tökéletes az egyetemre és a városba pedig egy Kanken laptop 17. A következő pedig a válltáskájuk lesz és a téli sapka. Mondjuk érdekes, hogy ma már csak Budapesten látni viszonylag többet a márkából.
A baloldali zsebnél a cipzár hogyhogy nem lászódik? Illetve a középen lévő másik irányba 'fordul'
Rendeltem Amazonról egy nadrágot, már hordom/mosom egy ideje, és ez a legjobb nadrág, amihez dolgom volt már sok éve. Fel is mentem, hogy rendelek még 2-t más színekben is, és azt látom, hogy megzuhant az értékelése. Mikor válogattam, akkor bőven 4 csillag felett volt,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!