Egy 54 éves nőnek illik a strandon tangát viselni?Tavaly 81 kg voltam, de lefogytam 60kg ra , és most kifejezetten formás lettem.Tavaly nem volt baja a páromnak vele, de most azt mondta az én koromban nem illik.

válasza:Egy a lényeg, hogy legyél benne önazonos, érezd magad benne jól és viseld termédzetesen. Ne érdekeljen, hogy ki mit mond, vagy gondol.
A jogod megvan hozzá... A döntés a tied!

válasza:

válasza:

válasza:Illik, nem illik, még mindíg itt tartunk. Inkább magadnak tedd fel a kérdést, hogy jól és konfortosan érzed magad benne? Ne a társadalomnak akarj megfelelni, hanem magadnak. Igen illik, és a kérdés, kiírásból kiindulva neked kötelező is, mert azt szeretnéd viselni. Abban érzed jól magad, szabadnak és fesztelennek. Abban tudsz önmagad jelen lenni. Miért? Azért mert, ha nem így lenne a mama bugyi fürdőalsót kérdezted volna. Persze viselheted, ha dress code kritériumoknak megfelel. Tehát fürdőruha anyagú, intim tájékot jól fedi (cici bimbó, punci, ánusz nem látszik) , viszesen nem átlátszó. A falatnyi strin tangás bikinit is felveheted, ha az a megfelelő helyeken jól takar.
Tehát fel azt a tingli tangli tangácskát, és érezd jól magad! Irány a strand.
A strandon, fürdőben is tangás pasi vagyok.
Csak majd írd meg, hogy hol és mikor leszel, mert szeretnék veled közös pózolós tangás fotókat. 😉

válasza:Egy 54 éves nőnek illik a strandon tangát viselni. Tavaly 81 kg volt, de lefogyott 60kg-ra , és most kifejezetten formás lett.Ha tavaly nem volt baja a párjának vele, most se mondhatja, hogy a te korodban nem illik.
Ő évekig a Facebook on likolta és szivezte azt aki "pozólgatott". Mindegy hány éves volt. Még ismerősnek is gyüjtötte őket.
Van egy ötletem, én egy tangás pasi vagyok, mi meg pózolgathatnánk egyűtt. Lájkolgatnánk egymást. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Kifejezetten magas vagyok és nem találok. Hosszú ujjú, de nem garbós kellene, hanem normális nyakú és ha lehet, nem tangás.
Mik a mostani trendek a fiataloknál? Most kifejezetten a 16-30 közötti korosztály érdekel.
Ha igen, mivel reagálnak azok akiket ismertek? Tesztek más átlagtól elütőt is?
Az a bajom, h magas, de vékony alkatú vagyok. Ha olyan pólót vagy pulóvert veszek, ami vállban jó, akkor kb kint van a hasam, ha olyat veszek, ami hosszában jó, akkor az meg már vállban túl nagy nekem. Ismertek olyan helyet, honlapot, bármit, ahol hosszabb cuccokat lehet venni? Férfinak.
Jöhetnek saját tapasztalatból eredő vélemények is bizonyos modellekből. Nyáron is használható darab érdekelne.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!