5 es 10 fok kozott sok a hosszu teli kabat ha fazos vagyok?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:08
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Ha te fazol akkor neked nyilvan nem sok
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Ha fázol, akkor vedd fel. Nem az a lényeg, hogy mások szerint mi a sok.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Te tudod... más nem tudja helyetted eldönteni, hogy mennyire fázol. Én illyenkor télikabátban, sálban, sapkában meggebednék úgy ömlene rólam a víz.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Nem sok. Télen is van 5-10 fok közötti idő és akkor is télikabátban vannak. Én 2 hete, amikor visszajött a rossz idő, újra elővettem a télikabátot, hiába volt már tavasz.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Én hőgutát kapnék benne, de ha te fázol, akkor neked miért lenne sok??
8/9 anonim 

válasza:

válasza:Nekem most 13 fokban élénk szélben is jól esik a térd alá érő pufikabát. Ez mondjuk sima kínai, nem fundangó, ami januárban volt rajtam. 27/n
9/9 hosszúhajú 

válasza:

válasza:Tök hideg van, - nekem is - nekem az fura hogyha délben kisüt a nap látok embert pólóban...na azt megbámulom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!