Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mernétek erről az oldalról...

Ti mernétek erről az oldalról (lengyelországi webshop) cipőt rendelni?

Figyelt kérdés

[link]

Az eladó csak Lengyelországban történő szállítást vállal, de ha én megrendelem a szállítást (DPD, GLS, stb) saját költségre, akkor elküldené. De előre át kell utalnom a 2 cipő árát, ami kb 50.000 Ft.

Hol tudom leinformálni a céget, hogy megbízható e?

ápr. 17. 10:57
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mernétek innen az oldalról találkozni valakivel?

Nem feltétlenül párkapcsolat, lehet barátkozás, program, tanulás, szolgáltatás céljából. Én azt gondolnám, hogy tuti odahív és nem lesz ott, vagy amúgy egy öreg pali és nem hasonlít arra, akit leírt, esetleg nem is lány (egyéb programok). Azért így kicsit jobb...

Emag vagy Mall pont hu, mernétek ilyen oldalról nagyobb értékben rendelni? Nincs üzletük, mi van, ha érvényesíteni kell a garanciát?

Olyan sok rosszat hallani/olvasni az olyan webáruházakról, amelyeknek nincs személyes ügyfélszolgálata. Pl. a gruppi semmire nem reagál, ha baj van, sehogy sem lehet őket elérni. Telefonra, emailre nem reagálnak. Az emag meg a mall elég nagyok, de náluk sem tudom,...

Ti mernétek cipőt rendelni a sneakerstudio oldalról?

Elég megosztottak az oldalról a vélemények, de csak itt van olyan cipő, amit szeretnék, szóval nem tudom, be merjem-e vállalni

Mernétek rendelni erről az oldalról?

Szóval van egy cipő amit régóta megszeretnék venni, de sehol sem találtam már olyat, csak ezen az oldalon. Ti mernétek innen rendelni? :/

Ti mernétek erről az oldalról iPhone 5S-t rendelni?

Szeretnék egy ilyen telefont venni, de nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e internetről rendelni. Van valakinek valamilyen (jó/rossz) tapasztalata ezzel a bolttal kapcsolatban? Köszönöm előre a segítséget!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!