Ti mernétek erről az oldalról (lengyelországi webshop) cipőt rendelni?
Az eladó csak Lengyelországban történő szállítást vállal, de ha én megrendelem a szállítást (DPD, GLS, stb) saját költségre, akkor elküldené. De előre át kell utalnom a 2 cipő árát, ami kb 50.000 Ft.
Hol tudom leinformálni a céget, hogy megbízható e?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
De valami csak ott van, ami viszont nagyon kéne. Tapasztalatok?
Nem feltétlenül párkapcsolat, lehet barátkozás, program, tanulás, szolgáltatás céljából. Én azt gondolnám, hogy tuti odahív és nem lesz ott, vagy amúgy egy öreg pali és nem hasonlít arra, akit leírt, esetleg nem is lány (egyéb programok). Azért így kicsit jobb...
Olyan sok rosszat hallani/olvasni az olyan webáruházakról, amelyeknek nincs személyes ügyfélszolgálata. Pl. a gruppi semmire nem reagál, ha baj van, sehogy sem lehet őket elérni. Telefonra, emailre nem reagálnak. Az emag meg a mall elég nagyok, de náluk sem tudom,...
Elég megosztottak az oldalról a vélemények, de csak itt van olyan cipő, amit szeretnék, szóval nem tudom, be merjem-e vállalni
Szóval van egy cipő amit régóta megszeretnék venni, de sehol sem találtam már olyat, csak ezen az oldalon. Ti mernétek innen rendelni? :/
Szeretnék egy ilyen telefont venni, de nem tudom, hogy jó ötlet lenne-e internetről rendelni. Van valakinek valamilyen (jó/rossz) tapasztalata ezzel a bolttal kapcsolatban? Köszönöm előre a segítséget!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!