Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha kivillanhat a combfix...

Ha kivillanhat a combfix harisnya csipke szegélye a szoknya alól az elmegy egy szórakozó helyen vagy ott sem illik olyan szoknyát felvenni hogy megtörténjen ?

Figyelt kérdés
ápr. 17. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
én simán csinálok ilyet 29/n
ápr. 17. 12:53
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
elég közönséges hatása van
ápr. 17. 16:33
 3/7 anonim ***** válasza:
14%
Ha nem látszik, akkor minek a combfix?
ápr. 19. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretem ha kivillan. Próbálok úgy választani combfixhez szoknyát vagy ruhát hogy ilyen ne legyen. Ha mini a szoknya ahhoz harisnyanadrágot szoktam felvenni.
ápr. 19. 19:46
 5/7 anonim ***** válasza:
28%
Nincs ebből semmi gond vagy illetlenség, csak ne írj másnap felháborodott posztot, hogy próbáltak veled kikezdeni.
ápr. 19. 21:46
 6/7 kornel1980 ***** válasza:
70%

1 ha csaj vagy és pasinzni akarsz akkor semmi gond nicns vele. Feltűnő lesz, szinte biztos, hogy találász egy pár lovagot az este.

2 ha csaj vagy és nem akarsz pasizni, vagy párod van akkor inkább kerüld, vagy hagy meg a villantást otthonra/a párod közelébe.

3 ha csávó vagy...akkor tedd ezt a saját közönséged között.

ápr. 20. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer mentem ilyen szerelésben, mikor kifejezetten stricik&qrvák buli volt, ahol minél közönségesebbnek “kellett” lenni. Amúgy sehova nem öltözök így, mert nagyon riban cos és gáz szerintem. Eleve már az olyan szoknya is, ami ennyire rövid, hát se leülni, se lehajolni, se táncolni, ugrabugrálni nem lehet benne villantás nélkül.
ápr. 23. 02:18

Kapcsolódó kérdések:

Kérhetek tanácsot arra vonatkozólag, hogy körömcipőből es tűsarkúból ne jöjjön ki a csupasz láb járás közbe? Harisnyával nem is erőltetem mert még...

Ha lehet degradáló véleményeket es tippeket mellőzzétek. Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget.

Mennyire gáz fiúként harisnya zoknit hordani ?

kipróbáltam egy 8 denes harisnya zoknit és megtetszett hogy mennyire kényelmes mennyire lenne ez gáz ha az emberek meglátják, nem vagyok meleg és hajlamom sincs rá

A pl pamut combfix harisnyákat, zoknikat hol gyártják?

Teljesen amatőr vagyok a témában. Gondolom kötik ezeket. Magyarországon, az EU-n belül is van gyártás, vagy már csak Távol-Keleten foglalkoznak ilyesmivel?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!