Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék férfiként narancssá...

Hol tudnék férfiként narancssárga színű ruhadarabokat vásárolni?

Figyelt kérdés

Van egy, azaz EGYETLEN darab narancssárga pólóm, ami már akkor is megvolt, amikor az ország miniszterelnöke a későbbi krimiíró volt, egyébként sem szavaztam soha a Fideszre. Ezt a pólóm elég gyakran hordom, mert egy időben elég sokat fogytam, és ez azok közül való a régi darabok közül, amik még valahogy mutatnak rajtam.

Van pár politikasérült kollégám, aki kifejezetten sérelmezi ezt, megjegyzéseket tesz, ferde szemmel néz rám. Szóval nem holmi haveri ugratásról van szó. A legbetegebb agyú már a felettesünknek is jelezte, hogy a hivatásunkkal összeférhetetlen ez a viselet (ti. olyan jellegű munkahelyen dolgozunk, ahol mindennemű politikai állásfoglalás tilos, volt, akit egyébként kulturált hangvételű, de egyértelműen állást foglaló Facebook-kommentek miatt küldtek el). A főnök szerencsére normális gondolkodású, lesöpörte az asztalról a dolgot.

Szóval célul tűztem ki, hogy ezeket a mentálisan megrekedt kollégákat bosszantom ilyen módon, el is kezdtem kutatni, de semmit nem találtam. C & A, H & M, Reserved, Koton, Zara többek között, de mindben a kifejezetten unalmas fekete-fehér-sötétkék vonulat megy.

Van valami tippeket, hol keressek (eredményesen)?

ápr. 21. 08:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Fideszes rendezvényen?
ápr. 21. 08:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Én innét vásárolok, itt van, csak sajna csomagban.

[link]

ápr. 21. 09:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bárhol.

Megnézed a boltok webshopját, kiválasztod a szűrőkben a narancssárga színt.

Pl. answear, zalando, about you, zara, mango, hm, stb.

ápr. 21. 11:47
 4/7 anonim ***** válasza:
55%
A kollégáidat mentálisan megrekedtnek hívod, de te ugyanolyan gyerekesen viselkedsz ("célul tűztem ki, hogy ezeket...bosszantom"). Amúgy meg nem ezeket, hanem őket.
ápr. 21. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Most hogy bedőlt és szétesik a fidesz, biztos nagy leárazásokat tartanak, hogy elsüssék még időben a beragadt készletet :)
ápr. 22. 16:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

3-as által írt általános ruhawebshopokon kívül:

sportboltok - például a Decathlonban bő választék van, pamutok is nem csak műszálasok

póló kereskedelemre (és cégeknek logózásra) specializált webshopok - például polonium, polonagyker

munkaruha boltok - például wsw munkaruha

ápr. 22. 18:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Van egy S-s Lacoste pólóm, narancs, ha érdekel.
ápr. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Narancssárga ceruzaszoknyához felső?

Igazi narancsszínű, elég élénk,nem sápadt szín,térdig érő. Az anyaga rugalmas,egyszerre elegáns és sportos Tél típus vagyok,azon belül is a sötét tél. Ez a narancssárga nem igazán az én színem,de mivel nem az arcom közelében van,és a szoknya szabása amúgy nagyon jól...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!