Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kényelmes magas...

Hol lehet kényelmes magas sarkú cipőt kapni?

Figyelt kérdés
Hol lehet olyan kényelmes, elegáns magas sarkú cipőt kapni, aminek belül az orránál van egy puha belső réteg? Régen a Salamander boltban kaptam ilyet, de azóta az a bolt megszűnt, máshol meg nem találok. Létezik még egyáltalán ilyen? Az Árkád, Sugár és Shopmark bevásárlóközpontok összes cipőboltját végigjártam. Hol érdemes esetleg még megnézni Budapesten, esetleg Pest megye déli részén?

ápr. 21. 17:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Tamaris
ápr. 21. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Neten esetleg van ahol meg lehet rendelni. Vagy vinteden használtan beírod hogy magassarkú márkához meg ezt a salamandert mérethez a te méretedet és lehet találsz olcsobban vinteden
ápr. 22. 01:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Megnéztem és vannak fent
ápr. 22. 01:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom, mennyire kell magassarkúnak lennie, de egésznapos álló, talpaló munkához nekem a Deichmann Easy street márkája bejött. Ráadásul bőrbetétesek a cipőik és nem is túl drágák.

Illetve egyszer rendeltem netről Piccadilly cipőt. Az is jó árban volt és nagyon kényelmes, de mondjuk abból (is) elég alacsony sarkút választottam.

ápr. 23. 01:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a javaslatokat! Végül a Bercolini cipőboltban megtaláltam a megfelelő cipőt. (Az Easy street cipők egyébként nagyon megtetszettek, úgyhogy azt a javaslatot külön köszönöm. :) )
ápr. 26. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Lányok! Hogy lehet elviselni és meg szokni a magas derekú nadrágokat?

Ti meddig húzzátok fel, hol kényelmes? Nem zavaró a ,derékérzés’??

Nyáron kényelmes viselet a magas szárú bőr Converse tornacipő?

Melegebb a magas szárú változat mint az alacsony szárú? Vagy nyárra inkább az alacsony verziót érdemesebb használni?

Lányok nektek kényelmes amikor a nadrág dereka rendesen fel húzva teljesen be takarja hasat és kb a mellkasig felér? Ti hogy hordjátok őket ??...

Én egy ideje csak ilyeneket hordok mindenből..imádom mindet aminek a dereka legalább köldök fölött van

Szeretném a magas derekú nadrágokat ki próbálni..egy ideje már szemezek velük.. Szerintetek így elsőre kényelmes lesz egész nap hordani?? Ti...

végül úgy döntöttem beruházok és elmentem venni néhányat..hoztam farmert, leggingseket egy bőr nacit és két farmer hatású jegginget..fel próbáltam mindegyiket és azt kell mondjam jól álltak..dee sajnos nem a legkényelmesebb viselet..kicsit nyomasztott, zavart meg...

Milyen férfi nadrág márka, szabás típus jó annak, akinek magas a dereka?

Mert a gond az, hogy igazából nem kényelmes ülés közben a kis méretű, a nagy meg állva csúszik le. Nincs más megoldás, csak a nadrágtartó, vagy egyedi nadrág készítettése?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!