Hol lehet kényelmes magas sarkú cipőt kapni?

válasza:

válasza:Nem tudom, mennyire kell magassarkúnak lennie, de egésznapos álló, talpaló munkához nekem a Deichmann Easy street márkája bejött. Ráadásul bőrbetétesek a cipőik és nem is túl drágák.
Illetve egyszer rendeltem netről Piccadilly cipőt. Az is jó árban volt és nagyon kényelmes, de mondjuk abból (is) elég alacsony sarkút választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Ti meddig húzzátok fel, hol kényelmes? Nem zavaró a ,derékérzés’??
Melegebb a magas szárú változat mint az alacsony szárú? Vagy nyárra inkább az alacsony verziót érdemesebb használni?
Én egy ideje csak ilyeneket hordok mindenből..imádom mindet aminek a dereka legalább köldök fölött van
végül úgy döntöttem beruházok és elmentem venni néhányat..hoztam farmert, leggingseket egy bőr nacit és két farmer hatású jegginget..fel próbáltam mindegyiket és azt kell mondjam jól álltak..dee sajnos nem a legkényelmesebb viselet..kicsit nyomasztott, zavart meg...
Mert a gond az, hogy igazából nem kényelmes ülés közben a kis méretű, a nagy meg állva csúszik le. Nincs más megoldás, csak a nadrágtartó, vagy egyedi nadrág készítettése?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!