Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lanyok! Kell fulbevalo egy...

Lanyok! Kell fulbevalo egy kislanynak? Jobb minel elobb megcsinaltatni, kilovetni a fulet?

Figyelt kérdés

ápr. 24. 20:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%
Nekem 6 hetesen szúrta át a fülem a védőnő. Túléltem. A kis lányoknak kell fülbevaló.
ápr. 24. 20:28
 2/12 anonim ***** válasza:
23%
Ha lenne lányom, csecsemőként kapna.
ápr. 24. 20:52
 3/12 Metionin ***** válasza:
83%
Szerintem felesleges de nem lesz gyerekem, szóval a gyakorlatban nem gondoltam még erre. Valószínűleg akkor csináltatnék neki csak ha kéri és amikor kéri. Nem akkora cucc hogy mindenképpen el kell kerülni hogy emlékezzen rá, attól meg nem lesz kevésbé lány hogy nem fityeg 2 db fém a fülében már pelenkás korában. Hogy más mikor csináltat, csináltat-e, őszintén szólva nem izgat, gondolom megvan a pro és kontra mindkét oldalon.
ápr. 24. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

13 éves a lányom, nincs neki

ápr. 24. 23:09
 5/12 anonim ***** válasza:
80%
Elég barbár szokás.
ápr. 24. 23:38
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem vagyok lány, de az biztos, hogy ha lesz lányom, semmi ilyesminek nem tenném ki.

Maximálisan ellenzek midnen olyan beavatkozást, aminek nincs nyomós orvosi indoka, és amivel egy gyermeknek akarata ellenére fájdalmat okozunk, még ha csak rövid ideig is. Ameddig a gyerek nem tudja a saját akaratát közölni, addig minden ilyesmi pusztán a szülő önkényes hóbortja. És ugyanígy ellenzek minden egyéb testmódosítást is, aminek nincs komoly orvosi oka, és amibe a gyerek nem egyezett bele. (Nyilván egy csecsemő nem fog tudni beleegyezni.)

Ha valaki szeretne, akkor később is megcsináltathatja. Nem nagyobb trauma 20 évesen, mint pár évesen, vagy pár hónaposan. Ráadáasul sokan vannak, akik eleve nem is szeretnének fülbevalót. Meg azok is sokan vannak, akiknek kisgyerekként kilövetik, aztán meg nem hordják, és összeforr, ergo tök feleslegesen csinálták meg.

ápr. 25. 03:21
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Kösz, már van neki, nem veszem meg tőled.
ápr. 25. 18:39
 8/12 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell. Szurkálják őket eleget, nem kell még plusz kettő. Majd lesz, ha kéri.
ápr. 26. 20:22
 9/12 anonim ***** válasza:
88%

Számomra inkább az a furcsa hogy ezt már a kórházban megcsinálják...

Mégis mikor alakult ki ez a szokás?

Én 92-ben születtem és már a kórházban kiszúrták

Anyám szerint uvoltottem

Nyilván

ápr. 26. 23:03
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem "kell" nyilván.

Nekem babakorban lett lyukasztva, én örülök hogy később nem nekem kellett ezzel foglalkozni. (Évek óta halogatom hogy elmegyek füllyukasztásra további fülbevalók miatt, de nem bírom rávenni magam. :D ) Nem is emlékszem rá abszolút. Ha nem akarnék fülbevalót, nem raknék be és összenőne, szóval az se lenne gond.

ápr. 27. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha nincsen varró a közelemben max 40 km-re melyik a legolcsóbb megoldás számomra? Venni egy másik cipzáros felsőt vagy utazni 40 km-ert oda vissza és megcsináltatni?

kis faluban lakom nincs helyben varró . Nem egy gombot kéne felrakni . Gomb varrást megoldottam volna én magam csak olyan dolgot kellene a felsőn megcsinálni amihez varró kell. Helyben tudok venni felsőket melegítőt férfit ,de azért megkérdezem,hogy melyik lenne az...

Hol tudom a legolcsóbban megcsináltatni?

Debrecenben hol tudok a legolcsóbban pólóra nyomtatni? Nem képet csak egy szót akarok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!