Lanyok! Kell fulbevalo egy kislanynak? Jobb minel elobb megcsinaltatni, kilovetni a fulet?

válasza:Nem! Ha akarja, majd kiszúratja. Nekem anyám kilyukasztatta, de a fülem nem bír el szinte semmilyen fémet. Be is nőtt a lyuk, de a felszínén úgy néz ki, mintha lyukas lenne. Így aztán mindkét fülemen a lyuktól a fülcimpa alsó széléig lett is egy jó nagy ránc.
Ilyen az, amikor nem kérdezik meg a szülők a gyereket, csak csinálják, amit gondolnak. Nem mondom, hogy egy ez csonkítás, de közelít. És engem nagyon zavar.
Kapcsolódó kérdések:
kis faluban lakom nincs helyben varró . Nem egy gombot kéne felrakni . Gomb varrást megoldottam volna én magam csak olyan dolgot kellene a felsőn megcsinálni amihez varró kell. Helyben tudok venni felsőket melegítőt férfit ,de azért megkérdezem,hogy melyik lenne az...
Vagy ha nincs ugyan akkora van arra esely hogy elviszik megcsinaltatni?
Debrecenben hol tudok a legolcsóbban pólóra nyomtatni? Nem képet csak egy szót akarok.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!