Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lanyok! Kell fulbevalo egy...

Lanyok! Kell fulbevalo egy kislanynak? Jobb minel elobb megcsinaltatni, kilovetni a fulet?

Figyelt kérdés

ápr. 24. 20:18
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem kell. Én nem szúrattam a lányomnak. Begyulladhat, beakadhat, semmi szüksége egy kisbabának fülbevalóra. Arról nem is beszélve, hogy szerintem barbárság egy babának olyan dologért fájdalmat okozni, amit ő még nem is fog fel. Majd ha szeretne magának, akkor lesz. Ha nem szeretne, akkor nem lesz. Azt az érvet sem tudom megérteni, hogy "majd akkor később nem emlékszik a fájdalomra". Én kamaszként végig szúrkáltam magamnak a füleimet, nem olyan nagy trauma azért egy fülszúrás. De én tudtam, hogy miért fáj, és én akartam. Szerintem ez fontos különbség.
ápr. 28. 13:39
 12/12 anonim válasza:
100%

Nem! Ha akarja, majd kiszúratja. Nekem anyám kilyukasztatta, de a fülem nem bír el szinte semmilyen fémet. Be is nőtt a lyuk, de a felszínén úgy néz ki, mintha lyukas lenne. Így aztán mindkét fülemen a lyuktól a fülcimpa alsó széléig lett is egy jó nagy ránc.

Ilyen az, amikor nem kérdezik meg a szülők a gyereket, csak csinálják, amit gondolnak. Nem mondom, hogy egy ez csonkítás, de közelít. És engem nagyon zavar.

ápr. 29. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha nincsen varró a közelemben max 40 km-re melyik a legolcsóbb megoldás számomra? Venni egy másik cipzáros felsőt vagy utazni 40 km-ert oda vissza és megcsináltatni?

kis faluban lakom nincs helyben varró . Nem egy gombot kéne felrakni . Gomb varrást megoldottam volna én magam csak olyan dolgot kellene a felsőn megcsinálni amihez varró kell. Helyben tudok venni felsőket melegítőt férfit ,de azért megkérdezem,hogy melyik lenne az...

Hol tudom a legolcsóbban megcsináltatni?

Debrecenben hol tudok a legolcsóbban pólóra nyomtatni? Nem képet csak egy szót akarok.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!