Ti mit vennétek fel egy ilyen eseményre?

válasza:

válasza:

válasza:Najó azért nem ő a fő házigazda nyilván. Hanem a szülők
Egy ilyen kertiparty féleségre kell elvileg számítani. Nem akarok túlöltözni, alul meg úgysem sikerülne még akarattal sem
A kérdés az rra vonatkozna hogy TI mit vennétek fel nőként, vagy mit gondolnál férfiként megfelelő öltözetnek

válasza:

válasza:Csak a jó benyomás miatt ekkora kérdés ez a fejemben😅
És amit meg kigondoltam volna higy egy ilyen lengébb fekete csinosabb gatya annak most az 5°C miatt lőttek
Úgyhigy egyre tanácstalanabb vagyok egyébként...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A mintája miatt nem túl sok mondjuk irodába vagy hogy lehet ezeket megítélni? Apró írással van ráírva körben a márka, nem pöttyös.Vagy a márkán kívül ha azt nem nézzük, a stílus inkább hova való?Szemezek vele de nem tudom eldönteni. Azért nem kevés pénz.
Lesz egy bál a napokban és megvan már a ruhám, már csak az a kérdés, hogy mit vegyek fel rá, amikor elmegyek a helyszínre. Oké, nagyrészt tömegközlekedem, de sétálni is kell és pont a napokban mondják, hogy azért jócskán mínuszok lesznek éjszaka, hajnalban. Arra...
Egy fehér testhezálló miniruha ami igazából semmi extra, csak a hátulján ilyen csillogó köves lánc van a derék résznél. Megláttam a ruhát és beleszerettem, azonnal megvettem. Csak nem tudom, hogy hova vehetném fel.
Fiúknak ugye gondolom teljes öltöny, ezért inkább lányok válaszát várom, de fiúk is válaszolhatnak. ^^ 25/L
Esetleg nincs erről egy könyv, hogy az estélyi meg ehhez hasonló ruhákat hova kell felvenni? Mármint hova szokás.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!