Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti mit vennétek fel egy ilyen...

Ti mit vennétek fel egy ilyen eseményre?

Figyelt kérdés
A barátomékhoz megyek egy hatalmas baráti összejövetelre. A hatalmas alatt ilyen 50 fő környékét értsetek. Nem tudom hogy kik lesznek még ott rajtam kívül, a barátom sem tudta megmondani. Egy ilyen helyzetben mit vennétek fel?
ápr. 28. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Abból indulnék ki, hogy hol lesz az esemény és a helynek megfelelően választanék valamit. Egy csinos blúz és szoknya szerintem jó lesz. Ha bizonytalan vagy, jobb egy kicsit túlöltözni a társaságot, mint alul.
ápr. 28. 20:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi a program, mi a helyszín? Ahhoz öltöznék. Ennyi leírás alapján valahol a koktélruha és a szabadidőszett között bármi lehet.
ápr. 29. 06:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Én abból indulnék ki, hogy nem megyek el olyan helyre, ahol a házigazda még azt sem tudja, hogy kik jönnek.
ápr. 29. 17:57
 4/8 A kérdező kommentje:

Najó azért nem ő a fő házigazda nyilván. Hanem a szülők

Egy ilyen kertiparty féleségre kell elvileg számítani. Nem akarok túlöltözni, alul meg úgysem sikerülne még akarattal sem

A kérdés az rra vonatkozna hogy TI mit vennétek fel nőként, vagy mit gondolnál férfiként megfelelő öltözetnek

ápr. 29. 19:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Kertipartira farmer, póló, pulcsit vennék.
ápr. 30. 07:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanúgy öltöznék mint kb minden nap. Farmer, valami normálisabb póló, tornacipő. Plucsi, kabát. Egy kerti party szerintem nem igényel kiöltözést.
ápr. 30. 23:47
 7/8 A kérdező kommentje:

Csak a jó benyomás miatt ekkora kérdés ez a fejemben😅

És amit meg kigondoltam volna higy egy ilyen lengébb fekete csinosabb gatya annak most az 5°C miatt lőttek

Úgyhigy egyre tanácstalanabb vagyok egyébként...

máj. 1. 09:59
 8/8 anonim ***** válasza:
69%
Szebb, nem agyonszaggatott farmer, kényelmes cipő (lehet sport is, nem esküvőre mész), felülre meg egy lazább blúz, hogy valami kis elegancia is legyen plusz olyan kabát, ami neked megfelelő 5 fokban is.
máj. 1. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Elegáns ez a férfi ing? Való hétköznapra is irodába is meg eseményre is?

A mintája miatt nem túl sok mondjuk irodába vagy hogy lehet ezeket megítélni? Apró írással van ráírva körben a márka, nem pöttyös.Vagy a márkán kívül ha azt nem nézzük, a stílus inkább hova való?Szemezek vele de nem tudom eldönteni. Azért nem kevés pénz.

Mit vegyek fel erre az eseményre így télen, a hidegben?

Lesz egy bál a napokban és megvan már a ruhám, már csak az a kérdés, hogy mit vegyek fel rá, amikor elmegyek a helyszínre. Oké, nagyrészt tömegközlekedem, de sétálni is kell és pont a napokban mondják, hogy azért jócskán mínuszok lesznek éjszaka, hajnalban. Arra...

Milyen eseményre vennétek fel az alábbi ruhát?

Egy fehér testhezálló miniruha ami igazából semmi extra, csak a hátulján ilyen csillogó köves lánc van a derék résznél. Megláttam a ruhát és beleszerettem, azonnal megvettem. Csak nem tudom, hogy hova vehetném fel.

Mit szoktatok felvenni, ha nagyon ki kell öltözni egy hivatalos eseményre?

Fiúknak ugye gondolom teljes öltöny, ezért inkább lányok válaszát várom, de fiúk is válaszolhatnak. ^^ 25/L

Honnan tudom hogy pl egy koktél ruhát milyen eseményre kéne felvennem?

Esetleg nincs erről egy könyv, hogy az estélyi meg ehhez hasonló ruhákat hova kell felvenni? Mármint hova szokás.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!