Lányok, milyen cipőben mentek érettségire?

válasza:

válasza:14 éve fekete magassarkúban mentem
Ünneplőben kellett

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok, Sokat gondolkodom az érettségi szóbeli ruha viseletén. Nálunk nincs komolyabb dresscode (esti tag.) így csak annyit kaptunk utasításban, hogy ünnepi alkalomhoz illően kell öltözni. Nálam igazából az ünnepi alkalom nem feltétlenül a fekete-fehér...
Siettem szóval nem volt időm mást felvenni. Mennyire gáz ha így jöttem? Stílusban nem ütnek el a darabok, csak színben zavar az egyenlőtlenség. Még mielőtt valaki kérdezné, nyilvánvalóan fehér blúzt viseltem.
Lány vagyok és tanácstalan... Nem az én stílusom ez az elegáns öltözködés. Konkrétan érdekelnénk ruha darabok is.
Fekete elegáns rövidnadrágot néztem magamnak. Nagyon nem szeretek szoknyában lenni,ráadude pont akkor lesz meg,hosszú nadrágban pedig nem szeretnék megsülni szóbelin. Ezért néztem a H&M oldalán egy fekete elegáns combközépig érő rövidnadrágot. Viszont egyik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!