Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, milyen cipőben mentek...

Lányok, milyen cipőben mentek érettségire?

Figyelt kérdés
máj. 5. 09:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én tavaly írásbelire egy magasabb sarkú bokacsizmában mentem, szóbelire szandálban; idén is ez a terv.
máj. 5. 09:27
 2/4 anonim ***** válasza:

14 éve fekete magassarkúban mentem

Ünneplőben kellett

máj. 5. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:
77%
Mikor én érettségiztem, 3 fok volt reggel, szóval bokacsizmában mentem. Szóbelire meg egy sima kis fekete nem túl magas sarkú cipőben.
máj. 5. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Balerinában
máj. 6. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Ez a kombináció érettségire?

Sziasztok, Sokat gondolkodom az érettségi szóbeli ruha viseletén. Nálunk nincs komolyabb dresscode (esti tag.) így csak annyit kaptunk utasításban, hogy ünnepi alkalomhoz illően kell öltözni. Nálam igazából az ünnepi alkalom nem feltétlenül a fekete-fehér...

Mennyire gáz ha ma érettségire zöld szoknyát és kék cipőt vettem fel? 😓

Siettem szóval nem volt időm mást felvenni. Mennyire gáz ha így jöttem? Stílusban nem ütnek el a darabok, csak színben zavar az egyenlőtlenség. Még mielőtt valaki kérdezné, nyilvánvalóan fehér blúzt viseltem.

Mit vegyek fel az érettségire?

Lány vagyok és tanácstalan... Nem az én stílusom ez az elegáns öltözködés. Konkrétan érdekelnénk ruha darabok is.

Érettségire nagyon nem illene?

Fekete elegáns rövidnadrágot néztem magamnak. Nagyon nem szeretek szoknyában lenni,ráadude pont akkor lesz meg,hosszú nadrágban pedig nem szeretnék megsülni szóbelin. Ezért néztem a H&M oldalán egy fekete elegáns combközépig érő rövidnadrágot. Viszont egyik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!