Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem találom itthon sehol a...

Nem találom itthon sehol a kedvenc trikómat és nagyon zavar bárhol nézem kipakolom a szekrényt és sehol sincs. Hol érdemes keresnem szerintetek? El vagyok keseredve!

Figyelt kérdés
2 hete nincs meg.

máj. 6. 07:37
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
mindig megvolt egy szép adidas triko
máj. 6. 07:37
 2/11 A kérdező kommentje:
tudom gyerekes de nagyon szeretném már ha meglenne
máj. 6. 07:40
 3/11 anonim ***** válasza:

Egyedül élsz, vagy többen vagytok egy háztartásban?

Mert ha az utóbbi, akkor lehet, hogy mosás után véletlenül valaki más ruhái közé lett behajtogatva. Vagy esetleg nézd meg a mosógép mögött, körülötte, hátha beesett valahova.

máj. 6. 07:43
 4/11 A kérdező kommentje:
többen vagyunk. Megnéztem nem találom másnál se. De nem adom fel. Ki nem dobta senki.
máj. 6. 07:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Mosógép háta mögött nézd meg, esetleg, ha utaztál valahová mostanában, benne maradhatott a táskában/bőröndben véletlenül.
máj. 6. 07:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Ne csak a szobádban, vagy kifejezetten a szekrényedben gondolkozz.

Mondjuk ahol átöltözöl, ott is beeshetett ágy, éjjeliszekrény mögé/alá. Vagy mondjuk valamikor vitted ki a szennyest és esetleg egy pillanatra letetted a kupacot a konyhában/nappaliban, ott is kieshetett, nézd meg a kanapét, fotelt, konyhabútor alatt (ha olyan) stb. .

máj. 6. 09:48
 7/11 anonim ***** válasza:
Mosógépben a dob és a gép közt, a gumi mögött. Másik ruhába vagy ágyneműhuzatba is bele tud mászni mosás közben.
máj. 6. 10:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Szennyes tartósnak vagy mögötte?
máj. 6. 13:22
 9/11 A kérdező kommentje:
nincs ott se
máj. 6. 14:21
 10/11 anonim ***** válasza:
Ezt már a szeméttelepen görgeti a déli szél.
máj. 6. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Melyik a kedvenc filmed?

Jelenleg nézel valamilyen sorozatot? Ha igen mit?

Milyen kedvenc keresztneveid vannak? Mik ellenszenvesek?

Akár a hangzás miatt, akár azért, mert eszedbe jutatt valakit.

Melyik a kedvenc reklámotok?

Nekem a Haribo gumimacis reklám nagyon tetszik, az, amelyikben felnőtt emberek gyerekhangon szólalnak meg, nagyon cuki :)

Mi a kedvenc dalszöveg részleted? 🎵📜🧡

Magyar és külföldi is lehet. Kérlek használj "idézőjelet"! Írd zárójelbe az előadót, és dal címét is! Például: "Ha meggyötört az éj, ha a múltad feldagadt, Várj, míg felkel majd a nap! Ha kell, hogy tiszta légy, mint gyermek önmagad, Várj, míg felkel majd...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!