Mit gondoltok a Shein-ről?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Rendeltem már onnan pl konyhai eszközöket (edénytakaró, tojás szétválasztó, mini doboz, sütikiszúró, muffinforma stb), ezekkel elégedett vagyok. A ruhák többségével is, nem rosszabb semmivel sem a Sinsay-nél vagy a H&M-nél pl, ellenben olcsóbb és pl a nyári ruháik tök csinik voltak tavaly, rendeltem is jó párat. Néhány elméretezett darab volt, azokat eladtam Vinteden vagy elajándékoztam, mert visszaküldeni már marhára nem éri meg egy 2-4 ezres dolgot 1500-ért. Ebben pl a Temu sokkal rugalmasabb, egy fillért nem kellett fizetnem, mikor visszaküldtem valamit, mert túl nagy volt.
Ami szar minőség szerintem, azok a cipők. Borzalmasan gyenge anyagúak, kényelmetlenek, hektikus a méretezés és belerohad a lábam. A legolcsóbb és egyben leggagyibb cipőboltos márkák szintje, igaz, pár ezerrel olcsóbban. 4-5 féléből egyedül a 2 ezres gumiklumpa érte meg, kertészkedéshez meg strandra pont megfelel.

válasza:olyan ruhák, amik szar minőségűek, a varrás ócska, anyaga rossz minőségű, leggyakrabban kevert műszálas, amit nem szoktam hordani mert csak 2-3 mosást bírnak, utána vagy az anyag jön szét, vagy a színe fakul ki, vagy mindkettő.
Én inkább fizetek többet, de jobb minőségű ruhákat szeretek hordani, egyrészt a környezet miatt is, másrészt magam miatt is, mert egyszerűen ezekben érzem jobban magamat.
nem mintha az átlag plázamárkák, mint a newyorker, sinsay, pull and bear vagy reserved sokkal jobb lenne - ezek is pont ugyanolyan ócska ázsiai szar tömegáruk, amiket 2-3-4 hordás vagy mosás után ki lehet dobni a szemétre

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Szerintetek milyen ember lehetek a ruhaim alapjan? Hany eves lehetek?Sok/keves/atlagos mennyisegu ruham van osszesen vagy akar 1-1 kategoriaban.Vannak e hianyossagok? Hianyoltok e darabokat?Barmi gondolat johet! Foleg 10-20as korosztaly akiket erdekel is, hogy mi...
Eddig azt olvastam, hogy ez az eleve barna hajúaknak ad szép végeredményt. Tapasztalatok jöhetnek!
Márká(k)ról érdeklődnék elsősorban, hogy kinek mivel volt/van jó tapasztalata. Én ezeket néztem (akár más színben is):
Bajor vagyok, és pesten élek (még 4 évig a párom miatt mert még annyi idő mire kijárja a gymnasiumot).És most jön a Wiesn ( lehet Oktoberfest néven ismeritek), és mit szóltok ha néha igy öltözködöm: ( de ennél azért komolyabb, mert eredeti szarvasbőr: )Sajnos most...
Az érdekel ne nagyon,hogy nektek melyik nadrág viselet tetszik jobban?az első az,hogy ha csőnadrág és le van tolva fenékig?Vagy a sima nadrág és az van letolva a segg alá?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!