Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a Shein-ről?

Mit gondoltok a Shein-ről?

Figyelt kérdés
máj. 6. 18:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nehéz helyesen kiejteni, de nem lehetetlen.
máj. 6. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
73%
Sokszor rendeltem már onnan, és a cuccok túlnyomó többségével meg volam elégedve. Amivel mégsem, annak korrekten visszaadták az árát.
máj. 6. 19:19
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Hogy mindenki kígyót-békát kiabál rád, amiért te nem akarsz ilyen oldalakról rendelni, hanem megveszed a boltban. És engem nem érdekel az se, ha 10x áron veszem meg. 🤡
máj. 7. 08:02
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
Olcso, ocska. Agresszivak a reklamjai. En nem süllyednek le erre a szinvonalra. Akkor mar inkabb a H&M. Az is ocska, de a kettö között meg a jobbik.
máj. 7. 08:39
 5/11 anonim válasza:
63%
Én egy két pólót rendeltem mindössze de azokkal meg is vagyok elégedve de viszont én jobban szeretem a New Yorkert a Taccot meg a Zarát, mert ott fel tudom próbálni a ruhákat és úgy biztosan meg is éri.
máj. 7. 09:07
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
Lehet hogy most kicsit sznob leszek, de én max akkor vennék ilyen oldalakról ruhákat ha még növésben lennék és csak ideiglenesen kéne mert úgyis kinövöm. Hosszú távon inkább veszek jó minőségű ruhadarabokat, mert lehet hogy kifizetsz 40 ezer forintot egy ingre, viszont azt az inget még évek múlva is használni tudod. Nekem is vannak olyan ruhadarabjaim amiket évek óta hordok és még mindig olyanok mint az új. Manapság meg már csak pár havonta kell vennem egy pólót vagy egy cipőt, szinte nem is költök ruhára de cserébe mindenem jó minőségű darab. Lépésről lépésre fel lehet építeni egy rendes ruhatárat a tömeggyártott, ócska műanyag ruhák kihagyásával. Én tuti nem vennék semmit Sheinről, de lehet ez lányoknál más. Húgom szokott onnan rendelni egy alkalmas ruhákat amit aztán egy viselés után kidob a ruhakonténerbe. Ennek marha sok értelme van...
máj. 7. 13:54
 7/11 anonim ***** válasza:
76%
Egyik barátnőm gyakran rendel onnan. Kínai cuccok alacsony áron. Van ami tartòsabb és van olyan is ami 2 mosás után kuka.
máj. 7. 15:49
 8/11 anonim ***** válasza:
67%

Rendeltem már onnan pl konyhai eszközöket (edénytakaró, tojás szétválasztó, mini doboz, sütikiszúró, muffinforma stb), ezekkel elégedett vagyok. A ruhák többségével is, nem rosszabb semmivel sem a Sinsay-nél vagy a H&M-nél pl, ellenben olcsóbb és pl a nyári ruháik tök csinik voltak tavaly, rendeltem is jó párat. Néhány elméretezett darab volt, azokat eladtam Vinteden vagy elajándékoztam, mert visszaküldeni már marhára nem éri meg egy 2-4 ezres dolgot 1500-ért. Ebben pl a Temu sokkal rugalmasabb, egy fillért nem kellett fizetnem, mikor visszaküldtem valamit, mert túl nagy volt.

Ami szar minőség szerintem, azok a cipők. Borzalmasan gyenge anyagúak, kényelmetlenek, hektikus a méretezés és belerohad a lábam. A legolcsóbb és egyben leggagyibb cipőboltos márkák szintje, igaz, pár ezerrel olcsóbban. 4-5 féléből egyedül a 2 ezres gumiklumpa érte meg, kertészkedéshez meg strandra pont megfelel.

máj. 8. 07:38
 9/11 anonim ***** válasza:

olyan ruhák, amik szar minőségűek, a varrás ócska, anyaga rossz minőségű, leggyakrabban kevert műszálas, amit nem szoktam hordani mert csak 2-3 mosást bírnak, utána vagy az anyag jön szét, vagy a színe fakul ki, vagy mindkettő.

Én inkább fizetek többet, de jobb minőségű ruhákat szeretek hordani, egyrészt a környezet miatt is, másrészt magam miatt is, mert egyszerűen ezekben érzem jobban magamat.

nem mintha az átlag plázamárkák, mint a newyorker, sinsay, pull and bear vagy reserved sokkal jobb lenne - ezek is pont ugyanolyan ócska ázsiai szar tömegáruk, amiket 2-3-4 hordás vagy mosás után ki lehet dobni a szemétre

máj. 8. 14:05
 10/11 anonim ***** válasza:
46%
En maradok a minösegnel, a COS vagy Massimo Dutti meg megfizethetö, es minösegi darabok.
máj. 8. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Fiatal lanyok akik szeretik a ruhakat, divatot, vasarolni, shoppingolni! Mit gondoltol a ruhaimrol?

Szerintetek milyen ember lehetek a ruhaim alapjan? Hany eves lehetek?Sok/keves/atlagos mennyisegu ruham van osszesen vagy akar 1-1 kategoriaban.Vannak e hianyossagok? Hianyoltok e darabokat?Barmi gondolat johet! Foleg 10-20as korosztaly akiket erdekel is, hogy mi...

Mit gondoltok; milyen lesz az eredmény, ha egy sötét szőke hajat próbálunk sötétíteni diófa leveles főzettel?

Eddig azt olvastam, hogy ez az eleve barna hajúaknak ad szép végeredményt. Tapasztalatok jöhetnek!

Szeretnék venni egy acélbetétest végre, mit gondoltok/javasoltok, elsőre milyen lenne a legjobb?

Márká(k)ról érdeklődnék elsősorban, hogy kinek mivel volt/van jó tapasztalata. Én ezeket néztem (akár más színben is):

Ti mit szóltok/gondoltok ha igy öltözök?

Bajor vagyok, és pesten élek (még 4 évig a párom miatt mert még annyi idő mire kijárja a gymnasiumot).És most jön a Wiesn ( lehet Oktoberfest néven ismeritek), és mit szóltok ha néha igy öltözködöm: ( de ennél azért komolyabb, mert eredeti szarvasbőr: )Sajnos most...

Lányok ti mit gondoltok/mi a véleményetek?

Az érdekel ne nagyon,hogy nektek melyik nadrág viselet tetszik jobban?az első az,hogy ha csőnadrág és le van tolva fenékig?Vagy a sima nadrág és az van letolva a segg alá?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!