Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet Budapesten olcsón...

Hol lehet Budapesten olcsón nejlonharisnyát/zoknit venni?

Figyelt kérdés
Totál nem ismerek itt semmilyen helyet, kínai ruhásboltot egyáltalán nem láttam még...

máj. 6. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a kínait javasolnám. Azt nehezen hiszem el, hogy nem láttál még ilyet, de akkor egy tipp: a régi Skála áruházak közül szinte mindegyiket a kínaiak üzemeltetik már (amelyik még megvan). Pl. a régi Skála metrót a Nyugatinál, ahová most már a Bajcsyról van a bejárat, vagy a Károly körút-Dob utca sarkán lévőt is.
máj. 6. 21:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Leginkább a 47/49 villamos útvonalán utazok, vagy mászkálok, nem túl sok helyen voltam még. 🥲 Nem vagyok valami nagy felfedezős típus, miután rosszul vagyok a kéregetőktől, akik minden sarkon betalálnak.
máj. 6. 21:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Vagyis, még Óbudán ajánlottak egy kínait, de azért nem villamosoznék órákat 😅
máj. 6. 21:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor a kiskörúti Skálát, amit írtam, pont meg tudod közelíteni. ;)
máj. 6. 21:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Ez tényleg nincs messze.
máj. 8. 07:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Privátban vajin mièrt kérdezgetik, hogy szoktam-e beszélgetni meg hogy hány éves vagyok? Ezek ilyen perverzek lehetnek, nem?
máj. 8. 07:33

További kérdések:

Háromszög melltartós tanga bikini belefér osztálykirándulásra?

Nem zavarnak a vizslató tekintetek, a negatív megjegyzések viszont egy picit. Nem vészesen. Vékony, sportos alkat vagyok és strandra egyébként felvenném, csak nem tudom, hogy egy osztály strandolásra belefér-e?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!