Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A selyem is kibolyhosodik,...

A selyem is kibolyhosodik, mint a pamut?

Figyelt kérdés

jún. 2. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Az igazi selyem nem.
jún. 3. 07:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem
jún. 4. 00:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy mint a pamut nem.

De pl ékszer fel tudja sérteni, különösen ha olyan a szövése.

jún. 7. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Férfiak, pasik körében mennyire elfogadott, vagy gyakori a selyem?

Vannak olyan pasik, férfiak akik szoktak viselni ilyen selymes szatén szerű anyagú ruhadarabokat? Gondolok itt pl boxer, vagy pizsama, esetleg nyáron rövidnadrág short, vagy alkalmi ing. Tudom, nem gyakori azért kérdezem:)

Mi a jó a selyem pizsamában?

Egyre több helyen látom, ráadásul még férfi modellben is, de nem tudom mi a jó benne? Vékony, hideg, csúszós az anyaga. Akinek van árulja már el mi jó benne?

Mi a véleményetek az ilyen boxeralsókról?

Konkrétan az ilyen feszes fényes selyem szerűre gondolok, Temu, Shein. Pasiknak ez mennyire népszerű, kényelmes?

Férfiak körében menyire gyakori?

Selyem szatén anyagú ruha darabok viselése? Úgymond nőies nyagnak mondják, ezért is vagyok kiváncsi férfiak körében ez mennyire elfogadott

Selyem ruhát meg lehet javítani a varrás mentén?

100% selyem anyagú ruha hogy viselkedik ilyenkor? Meg lehet szépen varrni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!