Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Államvizsgára teljes öltöny,...

Államvizsgára teljes öltöny, nyakkendőbe kell megjelenni vagy elég a ing és fekete nadrág kombinációja?

Figyelt kérdés
Mert most nem tudok dönteni, mert logikusan egy államvizsgára öltönybe kéne menni. De évfolyam társaim és egyes tanárok mondták hogy elég ha megfeleleő alkalmi ruhába megyünk azaz ne bemelegítőbe közben egyáltalán nem említette az öltönyt. Ezen kívül ott van az is, hogy nyáron nagyeséllyel hőgutát kapnék ezért gondolkodtam abban hogy egyszerűbb ing+fekete nadrág kombinációba mennék.
jún. 3. 21:16
 1/5 anonim válasza:
Tőlünk a fehéret sem várták el, mehettél mondjuk kék ingben/blúzban is, de legyen elegáns. Sok sikert az államvizsgához.
jún. 4. 08:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell öltöny. Meleg miatt se meg amúgy se
jún. 5. 11:24
 3/5 anonim válasza:

OE-KVK

Államvizsga előtt 2-3 héttel kaptunk egy e-mailt a szakirány egy neves tanárától, aki a vizsgabizottság tagja is volt egyben. Minden részletesen le volt benne írva, sötét öltöny, sötét cipő, nyakkendő. Etikettből pedig egy mondat, hogy a zakó alsó gombját nem gomboljuk be sosem, illetve ha leülünk gomboljuk ki a felsőt. Bár akármilyen meleg van és ha nem is előírás, akkor is öltönyben mennék. Íratlan szabály. Érettségire és esküvőre sem mész másképp. Illik kiöltözni az alkalomhoz.

jún. 6. 14:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ha mondták is, akkor mi a kérdés?

Én ELTE-re jártam. Nálunk nem volt ez kőbe vésve. Én sem vettem fel öltönyt, csak elegánsabban felöltöztem, mint a mindennapokban. Nem járt lenyakazás érte.

jún. 8. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ing, nadrág kombó elég, ha a nadrág nem túl sportos fazonú.
jún. 8. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Ezután mi fogjönni? Milyen nadrágokat fognak hordani?

Volt sok sok évig a trapéz szárú női nadrág. Azután lett az a szűk. Egy pár évig. Most meg van az a csúf bő nadrág. Lehet ez a divat most egy ideig, de meddig? És mi jöhet ezután? Legalább a lányok feneke, combja eddig mutatott valahogy, hozzá járult a nadrág a...

Ápolónők! Munkahelyen (kórházban) a vékony anyagú fehér nadrág alá milyen bugyit szoktatok választani, hogy ne legyen vagy kevésbé legyen...

Szerintetek melyik a legjobb választás? Színben, fehér vagy esetleg testszínű? Fazonban, tanga vagy normál?

Szerintetek sem áll jól sok mindekinek a mostanában divatos bő nadrág?

Akinek jó alakja vannak annak "eltünteti" a formáját, akinek meg nincs jó alakja azon meg kifejezetten hülyén néz ki..szerintem.

Melyik ruhamárka gyárt ilyen alacsonyderekú bootcut farmert?

A harmadik mondjuk már inkább trapéz. Valahogy egyik márkánál se látok valódi alacsony derekat. A bootcut szekcióban meg mindig trapézfarmerek vannak.A Vinted-en senki nincs tisztában a fogalmakkal, össze-vissza töltögetik fel mindenféle jelzővel a farmereket.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!