Államvizsgára teljes öltöny, nyakkendőbe kell megjelenni vagy elég a ing és fekete nadrág kombinációja?

válasza:OE-KVK
Államvizsga előtt 2-3 héttel kaptunk egy e-mailt a szakirány egy neves tanárától, aki a vizsgabizottság tagja is volt egyben. Minden részletesen le volt benne írva, sötét öltöny, sötét cipő, nyakkendő. Etikettből pedig egy mondat, hogy a zakó alsó gombját nem gomboljuk be sosem, illetve ha leülünk gomboljuk ki a felsőt. Bár akármilyen meleg van és ha nem is előírás, akkor is öltönyben mennék. Íratlan szabály. Érettségire és esküvőre sem mész másképp. Illik kiöltözni az alkalomhoz.

válasza:Hát ha mondták is, akkor mi a kérdés?
Én ELTE-re jártam. Nálunk nem volt ez kőbe vésve. Én sem vettem fel öltönyt, csak elegánsabban felöltöztem, mint a mindennapokban. Nem járt lenyakazás érte.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Volt sok sok évig a trapéz szárú női nadrág. Azután lett az a szűk. Egy pár évig. Most meg van az a csúf bő nadrág. Lehet ez a divat most egy ideig, de meddig? És mi jöhet ezután? Legalább a lányok feneke, combja eddig mutatott valahogy, hozzá járult a nadrág a...
Szerintetek melyik a legjobb választás? Színben, fehér vagy esetleg testszínű? Fazonban, tanga vagy normál?
Akinek jó alakja vannak annak "eltünteti" a formáját, akinek meg nincs jó alakja azon meg kifejezetten hülyén néz ki..szerintem.
68% poliészter 28% viszkóz 4% elasztán
A harmadik mondjuk már inkább trapéz. Valahogy egyik márkánál se látok valódi alacsony derekat. A bootcut szekcióban meg mindig trapézfarmerek vannak.A Vinted-en senki nincs tisztában a fogalmakkal, össze-vissza töltögetik fel mindenféle jelzővel a farmereket.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!