Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Zavar ha megszólják az öltözkö...

Zavar ha megszólják az öltözködésed?

Figyelt kérdés

Két fehér felsőm van aminek egy nagyon kevés csipke van az ujján. Az egyik vállpántos, a másiknak meg az ujján van egy minimális csipke. Pont ezt a két felsőt nagyon szeretem. Kicsit elegáns, de nem túlzó. Nem is szeretem a csicsás dolgokat. Már másodszor kapok ezekre olyan megjegyzést férfiaktól, hogy "milyen függöny van rajtad" vagy hogy "esküvőre készülsz"? Most ezekre mit lehet mondani?

Amúgy teljesen feltűnésmentesen egyszínű pólókban járok inkább, mert bármi változik rajtam, megszólnak.

Titeket zavar ha megszólják egy ruhátokat?

jún. 4. 09:12
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem érdekel.Az elmúlt harminc évben folyton beszólogattak.Sok ruhám, szoknyàm van, szép felsőim,szandálom, magassarkúm.Mindig kivagyok öltözve, kihivó vagyok,stb...

Igaz, legtöbbször azok mondjàk, akiknek nincs jó alakjuk, se merszük felvenni olyan ruhát, amit én hordok.Csak sima,szintelen pólót, farmert.

Te se foglalkozz velük.Manapság a legtöbben ötször nagyobb lebernyegekben jàrnak, ezért feltünő, ha kicsit elegánsabb, szebb ruha van valakin.

jún. 4. 10:54
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Kik neked ezek az emberek?

Amúgy nem érdekel. Max megmondom, hogy ha nem tetszik nem kötelező nézni.

jún. 4. 11:06
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezek ilyen tipikus suttyónak tűnnek, akiknek nincs mit mondaniuk, de mégis muszáj beszélniük.
jún. 4. 11:09
 4/22 A kérdező kommentje:

#1: Pedig a leírás alapján biztosan csinosan öltözködsz. :)

#2: A vezetés oktatóm és a főnököm.

jún. 4. 11:45
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
A vezetés oktatód biztos, hogy meg akar dugni, elég nagy k.urvák.A főnököd meg vagy simán köcsög, vagy ő is elkapna.
jún. 4. 12:32
 6/22 anonim ***** válasza:
20%

5-ös te ezt most komolyan?

" meg akar dugni, elég nagy k.urvák."

a kérdező nő. Az oktató férfi akkor mivan?

......................................

Mindenki azt vesz fel amit akar ami neki kényelmes. Engedd el.

jún. 4. 12:50
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

5 vagyok.

Komolyan gondolom.Elég sok ismerősöm spórolta meg jó pár óra árát egy sz.opással.

jún. 4. 13:05
 8/22 A kérdező kommentje:

#7: Ritka nagy tapló vagy! Nem te írtad a szép privit is amire azt válaszoltam, hogy jelentelek és tiltalak?

Egyébként semmilyen árat nem kell megspórolnom, mert a munkahelyem íratott be gyakorolni. Van jogsim. Úgyhogy ítélkezés helyett menj a fenébe! Máskor meg próbálj meg a kérdésre válaszolni.

jún. 4. 13:38
 9/22 anonim ***** válasza:
56%

Kerdező

Nem irtam privátot, nem szoktam.Te kérdeztel en válaszoltam.Senki nem mondta, hogy dugtál a jogsidért.Azt írtam lehet meg akar dugni.Erre a 6-os belázadt, hogy ilyen nincs.Erre volt a válaszom, hogy de van ilyen, példát is tudok rá.

Nem sértettelek meg, te nem tudsz értelmezni a hatossal együtt.

Vagy azért szólnak be, mert egy hímsoviniszta, nőket lenéző fér fiak, vagy többet akarnak tőled.

Az 1,5,7 válasz az enyém.

Sajnálom, hogy megsértettem a kis naív lelkivilágotokat.Tanuljátok meg az értő olvasást.

Ha nő szól be neked:írigy, a testalkatodra, vagy a ruháidra.

Ha férfi:szexet akar, vagy lealázni.

Normális embert nem érdekli más ruházata,kinézete.

jún. 4. 14:09
 10/22 anonim ***** válasza:
57%
Nem téged kurváz.talak ke, hanem az oktatót, ha még mindig nem sikerül megérteni.
jún. 4. 14:10
1 2 3

További kérdések:

Előfordult már, hogy cipő nélkül mentetek el otthonról?

Nem a szomszédba, vagy a sarki boltba, hanem távolabbi helyre?

Debrecen vagy Nyíregyháza környékén hol van adidas cipőbolt?

tudom rendelni is lehetne de jobb szeretem a hagyományos módszert, (terrex cipőket nézném meg)

Miért áll el a bikinifelsőm kosara?

Van egy ilyen Calzedonia bikinifelsőm: Úgy érzem nem kicsi, mert egyébként kitölti a mellem, a hátamon is teljesen jó, viszont a kosár, csak a felső részén eláll, itt: Tudja valaki ez mitől lehet? Ha lefogom a pántot, eligazítom jó, de ahogy mozgok felül eláll, nem...

Mit csináljak, ha egy ruha se jön be, amiket a Vintedről rendelek?

Vagy nagyon látszik rajta, hogy használt, vagy kicsi, vagy nagy, vagy nem jó rám, nem áll jól, koszos, büdös, hamis. Már nagyon sok pénzt elköltöttem és hiába rendelek, sose tetszik, zsákokban, dobozokban állnak a padláson a megrendelt ruhák, nem merem felvenni. Pedig...

Jól gondolom az alábbi ruhaüzletek sorrendjét, a célközönségük kor szerinti eloszlását tekintve?

Kezdve a gimis tiniktől az öreges, nénisig: New Yorker → Cropp → House → Bershka → H&M → Reserved → C&A

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!