Nők, akik kapcsos melltartót hordtok, ti hogy kapcsoljátok be/veszitek fel minden alkalommal?
Figyelt kérdés
Most érdekelne, hogy ezt mások hogy csinálják. Mert én már jó pár éve, huszonpár éves korom körül ezt teljesen meguntam, és azóta csak belebújós topot hordok mindig.
[Illetve semmilyen féle/fajta/privát/nemprivát perverzkedés nem érdekel ezúttal, köszi.:)]
jún. 11. 15:26
1/13 anonim 

válasza:

válasza:Kosarak hátul így elől könnyen összekapcsolják. Utána elfordítják magukon, hogy a kosarak előre kerüljenek és belebújnak/bekapcsolják a pántot.
2/13 A kérdező kommentje:
Igen, ez az egyik módszere a legalább 3 közül.
jún. 11. 16:07
3/13 anonim 

válasza:

válasza:Én mindig hátul kapcsolom be, nem okoz semmi nehézséget.
4/13 anonim 

válasza:

válasza:Általában elől kapcsolom be és utána hátra fordítom.
5/13 anonim 

válasza:

válasza:Na de miért nincs eleve elöl az a kapocs?
6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem is ott kéne hogy legyen, amióta csak létezik!!
jún. 11. 19:13
7/13 anonim 

válasza:

válasza:5: régebben voltak elől kapcsos melltartók. Mostanában nem láttam.
8/13 anonim 

válasza:

válasza:Bonprixen lehet találni elől kapcsosat.
9/13 anonim 

válasza:

válasza:Ezt meg enis tudom pedig ferfi vagyok.. forditva veszik fel, elol osszekapcsoljak es megforditjak
10/13 anonim 

válasza:

válasza:Ha ciki, ha nem, én képtelen vagyok hátul bekapcsolni, mindig rossz helyre sikerül, pedig nem tegnap óta hordok melltartót. Szóval én (is) elöl kapcsolom be és megfordítom.
Kapcsolódó kérdések:
Lányok! Ti hogy kapcsoljátok be a melltartótokat?
Mikor fel akarom venni a melltartóm (hátul kapcsolós) mindig bele kell 'bújnom' mert nem tudom bekapcsolni úgy hogy rajtam van, ti hogy tudjátok bekapcsolni magatoknak? (L)
Csajok! Hogyan kapcsoljátok be a combfix hátsó "csatjait"?
Hátrafordulva nagyon nehéz, és állandóan szétesik.
Rossz a tépőzáram! Hogy kapcsoljam be?
Van egy olyan gondom, hogy a cipőmön van 2-2 tépőzár, de valamiért az egyik folyamatosan kikapcsolódik (pár hónapig semmi gond nem volt) mi lehet vele? Nem tud senki valami trükköt? (ja és nincs tele szösszel. Szerintem azzal a puhább felével lehet a gond, eléggé szétáll)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!