Más is imádja hordani a műszálas ruhákat?

válasza:

válasza:Nem.
Szerintem a műszálas ruha gusztustalan és egészségtelen.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az összes sport ruházatom műszálas, mivel funkciója van, pl hogy elvezesse az izzadságot és könnyen száradjon. Egy pamut ruha hiába természetes anyag, az magába szivja a nedvességet és megrohadsz benne.
Ja, van néhány pár merinoi csapju zoknim, na azt szeretem túrázáshoz de az meg kicsit bökős anyagu. Viszont az nem büdösödik.
A műszálat sokan még mindig az izzasztó gagyi pólókkal meg otthonkákkal azonosítják..

válasza:9
Ez világos, de az utcai viseletre szánt műszálas ruházat sokkal gagyibb.
Kapcsolódó kérdések:
Rendeltem kettő midiruhát. Nagyon kis szépek, jól is állnak, de nem tűnik szellősnek az anyaguk.
Gondoltam hogy ezentúl nem vásárolok több olyan ruhát ami tartalmaz pl. poliésztert, viszont vannak amik nagyon megtetszettek és tartalmaznak sajnos. Az egy jó megoldás lenne ha olyasmit ami közvetlenül a testemen van pl. egy póló, abból csak pamutot vagy más...
Azokat kérdezem első sorban akik szoktak varratni, hogy milyen anyagokat keressek.
Köszi a választ előre is :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!