Más is imádja hordani a műszálas ruhákat?
Figyelt kérdés
Sokkal tartósabbak, nem fakulnak, szebbek, nem gyűrődnek.júl. 2. 14:57
11/12 anonim 

válasza:

válasza:#8 van pár ilyenem, szeretem is őket. Erre utaltam azzal, hogy a többségüket nem szívesen viselem melegben (=de van, amelyiket igen).
12/12 anonim 

válasza:

válasza:Nekem fruit of the loom sport polóim vannak, hétköznap is sokkal kényelmesebb mint a pamut póló
Kapcsolódó kérdések:
Aki vett SHEIN-ről nyári, műszálas ruhát, nem izzadt bele?
Rendeltem kettő midiruhát. Nagyon kis szépek, jól is állnak, de nem tűnik szellősnek az anyaguk.
Ha megtetszik valami megveszitek akkor is ha műszálas?
Gondoltam hogy ezentúl nem vásárolok több olyan ruhát ami tartalmaz pl. poliésztert, viszont vannak amik nagyon megtetszettek és tartalmaznak sajnos. Az egy jó megoldás lenne ha olyasmit ami közvetlenül a testemen van pl. egy póló, abból csak pamutot vagy más...
Hétköznapi hordásra mely műszálas anyagok a legalkalmasabbak?
Azokat kérdezem első sorban akik szoktak varratni, hogy milyen anyagokat keressek.
Hol lehet kapni 100% pamut kardigánt (megfizethető áron)?
Köszi a választ előre is :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!