válasza:

válasza:

válasza:Milyen nemű, mennyi idős vagy, milyen az alkatod, kivel mész, mik a célok?
Talán ha egy kicsit írnál a kompetenciáidról, lehetőségeidről...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Hamarosan életem első cc koncertjére megyek. Alapbol elég basic a stilusom, de szertnék most ilyen különlegesen, alteresen kinézni, ahogy a carson coma fanok szoktak. Valami tipp?
Idén juniusban mgyünk barátokkal Scooter koncertre, de még nem nagyon voltam semmilyen koncerten és nem tudom mit kéne felvennem egy ilyen koncertre. :) 17/F
Több infó: .Nyáron lessz szóval ne legyen benne melegem .csak 14 éves vagyok .lány .és én is zenélek (de ennek semmi köze sincs ehez) .és ott lesz a szerelmem szóval szeretnék szexi lenni.
Fekete magassarku csizma, fekete taska, sötet kek farmer, bezs forditott bor kabat. Milyen felsot vegyek fel amiben nincs melegem de nem is polo. Noies szexi de illik is oda?
Azon kívül, hogy farmer, sportcipő, bőrkabát :)Ti miben mentek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!