Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfiként szőrme papucsot...

Férfiként szőrme papucsot hordani nyáron gáz ?

Figyelt kérdés

Van egy szőrme papucsom szeretném többet hordani.

Nem tudom hogy az emberek mit szólnának hozzá.

júl. 6. 14:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Éjszaka ha áramszünet van teljesen jó.
júl. 6. 20:11
 12/16 anonim válasza:
70%
Ha nem vagy meleg azért gáz, mert normális hetero férfiként miért akarsz ilyent hordani (ha szerinted ez normális akkor ott tuti vanna ferde hajlamok), ha meg meleg vagy akkor meg azért gáz mert az önkifejezésnek van sokkal jobb módja annál, hogy női papucsot hordasz, ráadásul nem értem miért kell díszb-u-zinak lenni, ha te a saját nemedet szereted szeresd úgy hogy ez normális keretek között maradjon, nem kell karneváli bohócnak öltözni, de azt hiszem ez már egy másik téma.
júl. 6. 23:49
 13/16 anonim ***** válasza:
80%
Nőknek is otthoninak jó csak
júl. 7. 05:13
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten senki le se szarná
júl. 7. 09:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ocsmány. De ezt redditen is sokan leírtuk már.
júl. 7. 13:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Igazán csodás! :D
júl. 11. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Szőrme mellény tavaszra vagy inkább őszre?

Van egy bézs szőrme mellényem derékig ér nagyon csinos de nem tudom a mostani időben tavaszra nem lenne már túl sok? Alatta csak egy vékony cipzáras felső lenne Vagy inkább ez egy őszi darab?

Mennyit ér egy eredeti szőrme bunda?

Láttam sok helyen, hogy drágán adják őket, újonnan vannak 1-2 milliós árkategóriásak is. Ajándékba kaptam egyet, ami már régebbi, nem tudom milyen szőrme lehet, leginkább farkasnak tűnik. Elég nehéz, 3-4kg-ra tippelném. Nagyjából mennyit ér egy ilyen kabát?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!