Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyáron, ha szandálban vagytok...

Nyáron, ha szandálban vagytok és nagy eső van (zivatar, felhőszakadás) akkor leveszitek, vagy viselitek tovább vizesen?

Figyelt kérdés

júl. 12. 16:04
A kérdező szavazást indított:
Inkább leveszem, megyek mezítláb.
Nem veszem le, bírnia kell a vizet.
14 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Miért venném le? Ha nincs jó idő, akkor nem veszek fel szandált, ha meg jön egy eső hirtelen, akkor így jártam
júl. 12. 16:11
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Magamon hagyom. Nyáron amúgy is meleg eső esik, nem lesz bajom, ha véletlenül elázok egy kicsit, és ez a szandálra is igaz.
júl. 12. 17:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem veszem le, egyszer nem láttam még olyan környéket a (bel)városban, ami ne lett volna pl üvegszilánkos vagy kutyaszaros, pisaszagú stb.
júl. 12. 18:24
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Ha szakad eső, mezítláb megyek. Imádok nyári esőben mezítláb tapicskálni.
júl. 12. 18:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hogy kell elképzelni? Leveszik a szandàlt és mezitláb gàzolnak a pocsolyákban? Ezt komolyan gondolod? 🤔
júl. 13. 14:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#5 aha, pont így. Egyszerűen imádom ezt csinálni 🤩
júl. 13. 15:56
 7/7 A kérdező kommentje:
5-ös: Azért kérdeztem, mert nemegyszer láttam ilyet és nem egyedi eset volt, hanem úgy tűnt, ragadós a példa. Nyilván nem mindenki teszi meg.
júl. 13. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Várjátok a lehűlést?

Ma estére mondanak zivatarokat, valamint felhőszakadás sem kizárt és jövő hét elején elvileg egy majdnem 10 fokkal kevesebb idő várható. Várjátok az érkező hidegfrontot?

Tegnap kb 30 percig komoly felhőszakadás volt.Kinnt maradt az elektromos fűnyírom.Lehet ezzel még fűvet vágni?

Biztonságos lesz még ezek után? Nem rázhat meg az áram akkor se ha több napig szárad? Az inditó gombjábol még este is fojt a víz ahogy nyomkodtam. Vegyek egy új fűnyírot?

Milyen volt tegnap szandálban, saruban a felhőszakadás alatt?

Csak mert kíváncsi vagyok, mit bírnak ki ezek a lábbelik.

Ázott ma el valaki?

Most értem haza. Nyári fehér ruha felhőszakadas séta a busztól haza a belvárosban. Volt másnak is ilyen szuper élménye? Eleg szar volt

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!