Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tönkrement a szandálom....

Tönkrement a szandálom. Kézműves darab. Most nem tudom pótolni. Nem lenne ciki, ha mezítláb járnék addig mindenhova Pesten?

Figyelt kérdés
Cipőt nem fogok húzni ilyenkor, az olcsó, lábújjas papucsokat pedig nem szoktam meg, csak otthonra van egy pár. Férfiként kérdezem.

júl. 15. 15:27
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
#30 vedd le cipőt és nézd meg. Ha állsz van a nagylábujj és a második között van számottevő rés? A nagylábujjad egyenesen áll vagy befelé hajlik?
júl. 18. 14:13
 32/42 anonim ***** válasza:
35%

12:50

Ama vergődésed továbbra is szánalmas, amivel ezt a kérdést továbbra is normálisnak, illetve értelmesnek próbálod beállítani. Ha ennyire fejlett a szociális érzéke, akkor vegyél a kérdezőnek egy másik szandált. Csakis kézművest. Esetleg veregesd meg a vállát, ha a belvárosban mezítláb összefuttok.

júl. 18. 18:36
 33/42 anonim ***** válasza:
#32 okés
júl. 18. 19:11
 34/42 anonim válasza:
19%
Férfiként aki szandált hord az már eleve ízléstelen proli.
júl. 18. 20:42
 35/42 anonim ***** válasza:
14%

34

Ez kétségtelen.

júl. 19. 11:43
 36/42 A kérdező kommentje:
Nos, ez valóban egy trollkérdés volt, noha a háttérsztori-ahogy valaki említette- valós. De inkább megjavítom, vagy jó lesz az olcsó papucs, bár nem szeretem. Csak kíváncsi voltam véleményekre. A városban azért mégsem járnék mezítláb, nem a szemét és az említett testnedvek miatt, ezek csak a rászorultak által kinézett helyeken fordulnal elő. De a gépkocsik melléktermékei miatti korom és a helyenként forró aszfalt kellemetlen teher, és engem is megdöbbent ha mégis így látok fiúkat, lányokat mászkálni. A kertváros más, ott nincs ugyan kosz, de fizikailag megterhelőbb lehet. Kavics, tüske, lehullott termések, gyümölcsök miatt. És ugyanúgy megütköznének rajta, akik látják. Egyetértek azokkal akik szerint férfin egy szandál nevetséges, vagy komolytalan. Ez a tömeggyártott darabokra igaz, viszont a déli országokban és a néhol nálunk is gyártott kézműves fazonok formatervezettebbek, esztétikusabbak, és jól néznek ki. Ezeket a nők is általában jobban értékelik mint a műanyag papucsokat, ha nincs egy dugdosni való, ápolatlan láb bennük. Másfelöl a mezítláb járásnak vannak komoly egészségügyi előnyei, de leginkább a természetben.
júl. 19. 15:32
 37/42 anonim válasza:
Amúgy ki kérdezte?
júl. 19. 15:34
 38/42 anonim ***** válasza:

36

Ez egyértelmű volt. Kosz meg szemét mindenhol van, nem csak ott, ahol csövesek tanyáznak, meg vidéken is.

Szandál mindenhogy röhelyes

júl. 19. 16:19
 39/42 anonim ***** válasza:
0%
Rühellem a szandált, de komolyan veszek egyet, hogy a sok öltözködéses sznobot megüsse a guta! És még ti proliztok 🤣
júl. 19. 16:51
 40/42 anonim ***** válasza:

39

Bizony te vagy a proli ezzel az öltözködési sznob fszságoddal. Szarral is kend össze magadat, hogy az igényes embereket megüsse a guta.

júl. 19. 17:51
1 2 3 4 5

További kérdések:

Nők, csajok körében menyire elfogadott, divat selyem szatén ruhák viselése?

Legyen az akár egy nyári ruha, blúz, szoknya, nadrág, vagy akár éjszakai viselet, pizsama, hálóing. Lényeg, hogy ilyen selymes fényes anyagú legyen

Ez alá milyen színű melltartót vennél?

Kék retrós fazonú bordás top. A pánt mindenképpen kilátszik alóla, nekem a pánt nélküli melltartó nem opció.Fekete, fehér és testszínűből lehet válogatni.

Farmernadrág ki tud nyúlni úgy hogy egyes részein lóg?

Nem annyira erős vastag famer. A lábszár részen a térd körül és a comb felső részén laza ráncos nem olyan mint volt. Ez már nem áll vissza? Korábban nem láttam még ilyet.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!