Tönkrement a szandálom. Kézműves darab. Most nem tudom pótolni. Nem lenne ciki, ha mezítláb járnék addig mindenhova Pesten?

válasza:

válasza:12:50
Ama vergődésed továbbra is szánalmas, amivel ezt a kérdést továbbra is normálisnak, illetve értelmesnek próbálod beállítani. Ha ennyire fejlett a szociális érzéke, akkor vegyél a kérdezőnek egy másik szandált. Csakis kézművest. Esetleg veregesd meg a vállát, ha a belvárosban mezítláb összefuttok.

válasza:36
Ez egyértelmű volt. Kosz meg szemét mindenhol van, nem csak ott, ahol csövesek tanyáznak, meg vidéken is.
Szandál mindenhogy röhelyes

válasza:

válasza:39
Bizony te vagy a proli ezzel az öltözködési sznob fszságoddal. Szarral is kend össze magadat, hogy az igényes embereket megüsse a guta.
További kérdések:
Legyen az akár egy nyári ruha, blúz, szoknya, nadrág, vagy akár éjszakai viselet, pizsama, hálóing. Lényeg, hogy ilyen selymes fényes anyagú legyen
Szerintem nem kell túlmagyarázni miért.
Kék retrós fazonú bordás top. A pánt mindenképpen kilátszik alóla, nekem a pánt nélküli melltartó nem opció.Fekete, fehér és testszínűből lehet válogatni.
Nem annyira erős vastag famer. A lábszár részen a térd körül és a comb felső részén laza ráncos nem olyan mint volt. Ez már nem áll vissza? Korábban nem láttam még ilyet.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!