Shein ruhák tényleg ennyire károsak? Mit csináljak a ruháimmal, dobjam ki őket? Nincs pénzem most ennyit leváltani drágább üzletből mint pl h&m zara stb de nem akarom tovább mérgezni se magam, ha tényleg ilyen mérgező anyagokkal gyártják.

válasza:Túltolod a pánikot, nem megenni kell.
Elhiheted, ha belenéznék a kencéidbe, vagy a hűtődbe, sokkal rosszabb dolgokat találnék.

válasza:

válasza:

válasza:Jaj persze mert a H&M aztán marha nagy minőség az ugyanolyan büdös gépszagú, Made in China/Vietnam/Bangladesh/Mianmar címkés szarjaival.
Fel nem foghatom, miért szopkodják ezt a boltot ennyire (nem rád gondolok, kérdező, sokszor olvastam már, hogy Shein/Temu fujj, bezzeg a H&M meg a New Yorker). A Zara anyaghasználatban valóban többnyire jobb minőség, de azokban is ugyanúgy virít a Made in China címke sokszor.
Túl van tolva a sznobizmus. Igen, tény, hogy az emberek rengeteg felesleges kacatot rendelnek az ilyen oldalakról és sok a silány minőségű termék, de ez nem azt jelenti, hogy meghalsz tőle, csak hamar tönkremegy. De ez sem feltétlen igaz, nekem vannak sheines ruháim, amik évek óta bírják a strapát.
Kapcsolódó kérdések:
2024ben miért kell ilyeneket gyártani. Ennyire el akarnak mérgezi bennünket? Nem sminkelek minden nap, de néha jó érzés lenne egy csillogó szájfény. Sorra olvasom hogy csomó embernek mar, a szemre való folyékony állagú csillogó festékek is.
Vettem a gyógyszertárban egy Dr.Herz márkájú teafa olajat. Pattanásokra szeretném használni, illetve a bőrömet gőzölni vele. A doboza szerint bőrirritáló hatású, a légutakba kerülve halálos lehet, ha bőrre kerül akkor le kell mosni bő szappanos vízzel. Most akkor...
Kicsit véletlen megettem belőle, lehet bajom?
Állítólag a teafaolaj a legjobb a pattanásokra. Van egy kis üvegcsében, de kb. olyan a szaga, mint a hígítónak. Vagy legalábbis ahhoz hasonló. Kérdésem, nem-e raktak még hozzá valamilyen adalékot? Nem-e rákkeltő? Állítólag természetes, de a szaga miatt kicsit...
Tudom hogy van speckó bőrtoll de a sima alkoholos filc vagy a golyóstoll is megteszi? Nem mérgező?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!