Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Shein ruhák tényleg ennyire...

Shein ruhák tényleg ennyire károsak? Mit csináljak a ruháimmal, dobjam ki őket? Nincs pénzem most ennyit leváltani drágább üzletből mint pl h&m zara stb de nem akarom tovább mérgezni se magam, ha tényleg ilyen mérgező anyagokkal gyártják.

Figyelt kérdés
aug. 5. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Túltolod a pánikot, nem megenni kell.

Elhiheted, ha belenéznék a kencéidbe, vagy a hűtődbe, sokkal rosszabb dolgokat találnék.

aug. 5. 17:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Fast fashion is csak egy fokkal jobb.
aug. 5. 18:16
 3/5 Metionin ***** válasza:
Ugyanúgy gyártják a többit fast fashiont is.
aug. 5. 21:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez parasztvakítás és félelemkeltés. Ugyanott gyártják a többi fast fashion ruhát is, csak kisebb mértékben.
aug. 5. 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Jaj persze mert a H&M aztán marha nagy minőség az ugyanolyan büdös gépszagú, Made in China/Vietnam/Bangladesh/Mianmar címkés szarjaival.

Fel nem foghatom, miért szopkodják ezt a boltot ennyire (nem rád gondolok, kérdező, sokszor olvastam már, hogy Shein/Temu fujj, bezzeg a H&M meg a New Yorker). A Zara anyaghasználatban valóban többnyire jobb minőség, de azokban is ugyanúgy virít a Made in China címke sokszor.

Túl van tolva a sznobizmus. Igen, tény, hogy az emberek rengeteg felesleges kacatot rendelnek az ilyen oldalakról és sok a silány minőségű termék, de ez nem azt jelenti, hogy meghalsz tőle, csak hamar tönkremegy. De ez sem feltétlen igaz, nekem vannak sheines ruháim, amik évek óta bírják a strapát.

tegnapelőtt 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Szájfényektől és csillogó ruzsoktol erős fájdalmas allergiás reakcióm van. Olvastam másoknak is van ilyen. A matt folyékony ruzsoktol nekem nincs....

2024ben miért kell ilyeneket gyártani. Ennyire el akarnak mérgezi bennünket? Nem sminkelek minden nap, de néha jó érzés lenne egy csillogó szájfény. Sorra olvasom hogy csomó embernek mar, a szemre való folyékony állagú csillogó festékek is.

A teafa olaj most mérgező vagy sem? (Bővebben lent)

Vettem a gyógyszertárban egy Dr.Herz márkájú teafa olajat. Pattanásokra szeretném használni, illetve a bőrömet gőzölni vele. A doboza szerint bőrirritáló hatású, a légutakba kerülve halálos lehet, ha bőrre kerül akkor le kell mosni bő szappanos vízzel. Most akkor...

Claire's körömlakk mennyire mérgező?

Kicsit véletlen megettem belőle, lehet bajom?

A teafaolaj nem mérgező? Nem rákkeltő? Miért van hígító szaga?

Állítólag a teafaolaj a legjobb a pattanásokra. Van egy kis üvegcsében, de kb. olyan a szaga, mint a hígítónak. Vagy legalábbis ahhoz hasonló. Kérdésem, nem-e raktak még hozzá valamilyen adalékot? Nem-e rákkeltő? Állítólag természetes, de a szaga miatt kicsit...

Milyen tollal rajzolják fel a mintát a tetoválás előtt?

Tudom hogy van speckó bőrtoll de a sima alkoholos filc vagy a golyóstoll is megteszi? Nem mérgező?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!