A rockpincén eredeti merchek vannak?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minap vettem 4 db alsót. Az anyaga elég jó, de nem tudom, hogy eredeti-e, mert meglepően nem annyira kényelmes. Volt már más fajta CK fecském, abból a drágább volt olyan, mintha rám öntötték volna, az olcsóbb (13.000/3db) abból is kényelmetlen volt, mert nincs benne...
Hamis volt a termék. Jelentettem. Az eladó rég le van tiltva. Egy hete azt írták hogy hamisnak látják eddig ők is. Adnak utoljára!!! 48 órát az eladónak hogy igazolja az eredetiséget. Egy hét eltelt nemhogy 48 óra. Az eladó be sem volt lépve azóta tehát nem...
Május 28-a óta vizsgálja. Az eladó már ki van tiltva a Vintedről. Mi várható? Miért nem döntenek hetek óta? Nálatok volt már hasonló? Természetesen többször írtam nekik. Azt válaszolták, hogy türelmet kérnek. Köszönöm!
Azt szeretném tudni hogy mennyire kényelmes, tartós? Megéri azt a temérdek pénzt,vagy csak a brand-et fizeted meg?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!