Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A rockpincén eredeti merchek...

A rockpincén eredeti merchek vannak?

Figyelt kérdés
Rendeltem tőlük egy merchet, amibe gildan van írva, és szerintem nem eredeti. Azt mondták, hogy le van a beszállítójuk szerződve a bandával, de én ezt nem hiszem el. Szerintem másokon akarnak nyerészkedni, hogy derítsem ki hogy eredeti-e a merch? Láttam már ilyen merchet amazonon is, ez egy 2021-es kiadás és a banda hivatalos oldalán már nem kapható szóval nem értem.

aug. 5. 18:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek ez eredeti CK alsó?

Minap vettem 4 db alsót. Az anyaga elég jó, de nem tudom, hogy eredeti-e, mert meglepően nem annyira kényelmes. Volt már más fajta CK fecském, abból a drágább volt olyan, mintha rám öntötték volna, az olcsóbb (13.000/3db) abból is kényelmetlen volt, mert nincs benne...

Vinted másfél hónapja ül a panaszomon. Mi lehet az oka? Részletek lenn.

Hamis volt a termék. Jelentettem. Az eladó rég le van tiltva. Egy hete azt írták hogy hamisnak látják eddig ők is. Adnak utoljára!!! 48 órát az eladónak hogy igazolja az eredetiséget. Egy hét eltelt nemhogy 48 óra. Az eladó be sem volt lépve azóta tehát nem...

A Vinted május 28-a óta nem dönt hogy hamis-e a termék? Mi várható?

Május 28-a óta vizsgálja. Az eladó már ki van tiltva a Vintedről. Mi várható? Miért nem döntenek hetek óta? Nálatok volt már hasonló? Természetesen többször írtam nekik. Azt válaszolták, hogy türelmet kérnek. Köszönöm!

Csajok kinek van eredeti YSL szandálja?

Azt szeretném tudni hogy mennyire kényelmes, tartós? Megéri azt a temérdek pénzt,vagy csak a brand-et fizeted meg?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!