Furógép kérdése:
Mennyire gáz régi katonai surranót elhordani utcára, munkásbuszra, kocsmába?
Figyelt kérdés
aug. 29. 11:44
1/7 anonim 

válasza:

válasza:Miért lenne gáz? Kiváló még túrázni is, jól védi a bokát a terepen való megbotlások esetén.
2/7 anonim 

válasza:

válasza:Teljesen jó, hordanám, ha lehetne kapni újonnan, de nem lehet.
5/7 anonim 

válasza:

válasza:ha ilyen csöves hosszú hajú rocker vagy akkor mindegy
6/7 Atariboy válasza:
Miért lenne gáz? Ha jól érzed benne magad, kényelmes és vízhatlan, akkor sok helyen megfelelő lehet.
7/7 asper válasza:
Én kurvára örülnék, ha lenne egy katonai bakancsom 👍
Igaz kutyazni meg pecázni lenne életszerű, utcán nem nagyon járkalok.
Kapcsolódó kérdések:
Melyik honvédségi surranó kényelmesebb? (M65)
Kérdésem az lenne, hogy meyik katonai surranó kényelmesebb? Kinek mi a tapasztalata: Egycsatos vagy kétcsatos? Tiszti verziók mennyivel kényelmesebbek a simánál? (a tisztiben elvileg volt bélésbőr, a simánál meg csak a bőr belső fele van) Túrzára szeretném használni. Köszönöm!
Mi a velemenyetek a bertucci orakrol?esetleg valakinek van?
Szeretnek egy katonai stilusu orat es talaltam bertuccit kedvezo aron de itthon nem tul elterjed amennyire utanna tudtam jarni usaban gyartottak es minoseginek irjak de erdekelne a ti velemenyetek mert kezdo oras vagyok szerintetek erdemes lehet vasarolni egyet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!