Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Neked tetszenek a western...

Neked tetszenek a western csizmák?

Figyelt kérdés
Nemed jelezd...

aug. 30. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. F
aug. 30. 08:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem.
aug. 30. 09:51
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
NEM. (A nemet jeleztem)
aug. 30. 11:21
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem. F.
aug. 30. 11:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Nőn igen, férfin nem.
aug. 30. 19:08
 6/6 anonim ***** válasza:
igen n
aug. 31. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményed a hegyesorrú western csizmákrol?

Kép nincs de Szerintem azért tudja mindenki ezek milyenek? Ha Western csizmák nem,akkor milyenek tetszenek?

Hol találok olyan cipészt, lehetőleg Pest megyében, aki western csizmát készít? Lábra igazítja és az elképzelésem szerint csinálja?

Célszerű lenne Pest megyében, de bármit meghallgatok, megnézek. Illetve ha lehet, ne horror áron készítse el.

Európában szerintetek hülyén néz ki ha valaki cowboy csizmát hord?

Mivel állítólag kényelmesek, jó minőségűek és tartósak elgondolkoztam, hogy lehet kipróbálnám milyen cowboy csizmát hordani. Kinézetre nem gondolok semmi extrára, tehát semmi kígyóbőr vagy krokodil, sima kerek orr és 3-4 centis sarok. A szárát mindig nadrág alatt...

Western csizmát keresek de inkább használtan. Bp-en hol lehetséges ez?

Újonnan majdnem 150 ezer illetve afölötti áron van. Használtan érdekelne 45-ös méretben.

42es lábra milyen méretű csizma való ? Ha lebeszélnék a neten egy csizmát, hogy felpróbáljam, akkor milyen méretet keressek, hogy egyikünk se utazzon feleslegesen ?

Ez ilyen western jellegű csizma lenne. Tehát ilyen menő, motoros, rockeres, western csizma :D Kiegészítőnek kéne nekem az együttesbe. A 42es a végleges méretem, már nem nő többet a lábam. Köszönöm szépen a segítséget!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!