Kapcsolódó kérdések:
Kép nincs de Szerintem azért tudja mindenki ezek milyenek? Ha Western csizmák nem,akkor milyenek tetszenek?
Célszerű lenne Pest megyében, de bármit meghallgatok, megnézek. Illetve ha lehet, ne horror áron készítse el.
Mivel állítólag kényelmesek, jó minőségűek és tartósak elgondolkoztam, hogy lehet kipróbálnám milyen cowboy csizmát hordani. Kinézetre nem gondolok semmi extrára, tehát semmi kígyóbőr vagy krokodil, sima kerek orr és 3-4 centis sarok. A szárát mindig nadrág alatt...
Elsősorban az érettebb korosztályból.
Újonnan majdnem 150 ezer illetve afölötti áron van. Használtan érdekelne 45-ös méretben.
Ez ilyen western jellegű csizma lenne. Tehát ilyen menő, motoros, rockeres, western csizma :D Kiegészítőnek kéne nekem az együttesbe. A 42es a végleges méretem, már nem nő többet a lábam. Köszönöm szépen a segítséget!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!