Férfiak! Mikor híztatok ki egy pólót végleg?
Elsősorban férfi társaimhoz szól a kérdés.
Hol a határ amikor azt mondjátok, hogy egy pólót vagy felsőt már nem vesztek fel többet? (főleg ha kimentek)
Mert ha valaki felszed hasra 1 vagy 2 kilót talán még nem ad okot póló cserére.
Esztétikailag hol a határ? Illetve külsőt vagy kényelmet helyezitek előrébb?
Előre is köszi a válaszokat, kíváncsian várom :D 28/F

válasza:

válasza:

válasza:Ha már feszül rajtam azt már otthonra sem veszem fel, engem zavar pont.
De ha ki van szakadva olyan helyen ahol megvarrás után is hülyén néz ki azt már kukázom. Meg amin nagyobb minták vannak és már a sok mosás után túl fakóak meg kopottak eléggé azt sem hordom már többet. Itthonra azok még elmennek, meg van pár olyan kicsit szakadt pólóm amiket max akkor veszek fel ha szerelek valamit vagy fát vágok mert arra az még bőven jó ha összekoszolom zsirral, olajjal fűrés meg vasporral akkor azok már egyből a kukába mennek.

válasza:csak, ha kilóg a hasam.
többnyire fekete pólókat hordok, és azokon nem olyan feltűnő a feszülés (az árnyékok kevésbé rajzolják ki a hasat).

válasza:Olyan 17évesen.
Azóta nem nőttem, csak vállasodtam, meg magamra kaptam 13 kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Szerintem nem kell túlmagyarázni miért.
Azzal kezdeném, hogy nem vagyok lábfétises. De mondjuk 5 éve rengeteg modernül öltöző férfi vett fel nyáron flip-flopot vagy 2-3 éve fehér papucsokat. (Nem otthoni igénytelen, hanem divatost.) Vékony, sportos jó megjelenésű fiúk, férfiak. Most meg öregek vagy...
Szívesen fogadnék tanácsokat, hogy nektek mi vált be. Személy szerint én a Ck-re esküszöm, nem a márka miatt, hanem egyszerűen ennél kényelmesebbet nem találtam. H&M-s szuper, de az sem az igazi
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!