Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a Sinsay minőség...

Mit gondoltok a Sinsay minőségéről?

Figyelt kérdés
Főleg felnőtt ruházatokra gondolok

aug. 31. 16:00
1 2
 1/16 anonim válasza:
96%
Divatmárka, nem minőség.
aug. 31. 16:10
 2/16 anonim ***** válasza:
96%
Olcsó és olyan is minőségre. A ruhaik tetszenek de könnyen kopnak bolyhosodnak. Kabatjaik viszont jó minőségűek. Illetve a táskák is jók extra túlterhelve használom pedig.
aug. 31. 16:19
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Kínai bolti minőség. Olcsó, de ha kézrbe fogod, megnézed az ottani ruhákat, nagyon nem egy csúcsminőség. Néha betérek én is, de sok mindent én még nem tudtam ott venni.
aug. 31. 16:54
 4/16 anonim ***** válasza:
95%

El kell olvasni minden ruha anyagát.

A sima pamut pólóikkal nem szokott gond lenni. Olyan, mint bármely másik hasonló üzletben, és több éve meg annak.

aug. 31. 18:29
 5/16 anonim ***** válasza:
80%
nem rossz szerintem, jobban bírják a sinsay pólóim mint pl a levis, superdry.
aug. 31. 19:14
 6/16 anonim válasza:
84%
Szerintem jó én szeretem a Sinsayes cuccokat
aug. 31. 19:30
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Ruhát még nem vettem ott, de a szilikon jégkockatartójuk jó.
aug. 31. 20:30
 8/16 Metionin ***** válasza:
59%
Simán jó. Több éves ruháim vannak onnan, van fürdőszobai, konyhai cuccom, ágyneműhuzat, sminkcucc. Ár-érték arányban szerintem mindegyik okés.
aug. 31. 22:35
 9/16 anonim ***** válasza:
53%
Felnőtt ruhákat nem vennék ott, rossz minőség, ezért is olcsó. Gyerekruhák teljesen jók, azokat úgyis max. pár hónapig hordják.
szept. 1. 11:17
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
Nadrágokat szeretem, a felsőkkel nem vagyok kibékülve. Elég sok szakadt lesz pár mosás után varrás mentén, mondjuk ez orvosolhatò.
szept. 1. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Sinsay visszaküldés. Esetleg eltudná valaki mondani mi a visszaküldés menete, mire kell figyeni?

Én még nem csináltam ilyet. Sajnos nincs nyomtatóm hogy kinyomtassam a számlát, de az oldalon azt irják elég ha a rendelésem számát felírom egy papírra és beteszem a dobozba. Valóban jó lehet ez a megoldás is?

Ez a sok olcsó Shein-es, Sinsay stb kínai napszemüveg tényleg 100% UV védelmet nyújt?

Gondolom nem szabad csak így dobálózniuk az UV 400 jelöléssel, nem? Lehet erre adni?

Sinsay rendelés neked hány nap alatt jött meg?

Sinsay üzletben fogom átvenni, kifizettem előre. Nem nagy csomag, de fontos lenne, hogy időre megérkezzen. Sok véleményt olvasok, hogy nagyon kiszámíthatatlan a szállítási idő, és ez zavar. Neked mi a tapasztalatod?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!